plakalık iptali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşların bi çoğu çift taraflı bant ile yapıştırmışlar demekki bi sorun açmıyo ama olur olur neolur ne olmaz dersen silikonlu kulanırsan hiç bi şekilde düşmeye sebeb olmaz plakalıklardan daha sağlam oluyo

Benim arka plakayı boydan boya 3M bantla yapıştırdım.Çeksen bile gelmiyor.Ama ön tarafta tampon bombeli çıkıntı var bantlarda yüzeye tam temas etmediği için tutmadı orası içinde yazıların üstünden plakayı vidaladım belli olmuyor.Bantı öneririm ama kesinlikle 3M ve dış cephe için olanı ıslanınca atmasın diye Plakalıkların kenarlarını selülozik tinerle silip eğer yazılarda atma vs. varsa onları da asetatlı kalemle (Elektronik devre çiziminde kullanılan çıkmaz kalem) tazelersin.Plakalığın arkasını güzelce temizleyip ince bi zımpara ile pasını fln alırsın sonrada 3.m bant resimler aşağıda

Arkadaşım güzel yapmışsın bende en kısa zamanda yapıcam ama benm plakalar delik ya olsun bakalım

bantta 3m silikonda siyah silikon kullanırsan hiç bişiy olmaz vidadan daha saglam olur

cifttarafli bant bence ....

araçlar plakasız olsa ne güzel olur...

ben vidalattım gayet sağlam oldu

valla bn merivada silikonlamıştım arkadan vurdular serviste tampondan sökemediler plakayı yeni plaka bastırdık sonra şimdi vidalı yaza app bastırcam yine silikonlucam

ben bi defa çift taraflı bantla kapı eşiğine bi niklelj yapıştırdım... yapıştırmaz olaydım:) kaportayla nikelaj arasına taş toprak doldu hep ayağımı basınca gajur gujur ediyodu sökeyim dedim bi tanesini zor söktüm:):) ve bantları kaportadan kaldıramadım:):) plakayı silikonladık:):)

Geri