plakalık iptali

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kaan67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende yaptırdım sıyah kenarları çıkardılar kesme guzel olmuyor bence silikon ve çift taraflı ban olayı bitiriyor ve hoş duruyor

bende yaptırdım sıyah kenarları çıkardılar kesme guzel olmuyor bence silikon ve çift taraflı ban olayı bitiriyor ve hoş duruyor
ben bu sevdaya gittim APP yaptırdım 200 milyona 3 günde plakasız kaldım ama güzel oldu tabi selülozik tinerle savaş cabası:)kenarlar kesilmesin kesinlikle çok kötü duruyo yapıştırma işi serviste oldu 10 numara yapıştırdılar parada aşmadılar walla

app ne ?

silikon daha önceki tüm araçlarımda kullandım hiçsorun yaşamadım...

arkadaşlar bende plakalık iptaline karar verdim siyah silikonla yanlız bu silikonu plakanın her yerinemi süreceğiz yoksa sadece kenarlaramı

silikonlarsan zor çıkar arabadan..çift taraflıda da olabilir ama silikonun yerini tutmaz.bence APP yap bide silikon..bende çift taraflı bant var..

arkadaşlar bende plakalık iptaline karar verdim siyah silikonla yanlız bu silikonu plakanın her yerinemi süreceğiz yoksa sadece kenarlaramı

plakanın çevresine yani diktörgen tarafına sürüver olur..bide ortaya azıcık sürsen yeterli..

Bu da benim plakanın son hali :))
plakaab2.jpg

bu bantı nerede bulurummmm????

Geri