Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar elimde vectra b yan çıta vardı fazladan.güzelce sildim temizledim üstüne spreyle vernik attım resimdeli gibi parlak güzel kalıcı birşey oldu.sizce zamanla birşey olurmu?
nasıl vernik zamanla dış etkenlerden etkileniyorsa bu vernikte etkilenir. ama birde şu var ne tip bir vernik attın. özel oto vernikleri var. onlar gayet iyi. bişey olmadan rahat 4-5 sene güzel gözükür
nasıl vernik zamanla dış etkenlerden etkileniyorsa bu vernikte etkilenir. ama birde şu var ne tip bir vernik attın. özel oto vernikleri var. onlar gayet iyi. bişey olmadan rahat 4-5 sene güzel gözükür
Kullandığın verniğin özelliklerini bilmiyorum ama, plastik malzeme ile verniğin genleşme değerleri farklıdır, bu nedenle vernik zamanla çatlama yapabilir.
deniyelim görücez.ilk izlenimlerim tek katta güzelce parlatmak.2. katı denedim kuruduktan sonra üstte kalan vernik çiziliyor.tek kat atınca böyle bir sorun olmuyor