plazma(indiglow) gösterge...

başka türlü bir modifiye;)
nedenine gelince herkezin tercih sebebidir elbette fakat sadece gösterge paneli
için gögüsü sökmek bana pek akıl işi gelmiyor cünkü ne kadar güzel oturturmaya çalışsakda tam oturmuyor ve ses yapıyor bu benim fikirim;)

senle irtibata geçelim msn kullanıyosan benim msn adresimi ekler misin? astrullah@hotmail.com

ben de bir zamanlar takıyodum burda elimde hla bitane var ama kadran 200..ayrıca bunu takmak için göğüslüğü sökmene gerek yok sadece gösterge tablosunu sökmen yeterli ama sonrası biraz ince işçilik istiyo.sonucta çok tatlı bir görünüm oluyo bence değer..yaza doğru almanyadan arkadaşım gelcek getirsin bari bir kaçtane gercekten hoş

ben de bir zamanlar takıyodum burda elimde hla bitane var ama kadran 200..ayrıca bunu takmak için göğüslüğü sökmene gerek yok sadece gösterge tablosunu sökmen yeterli ama sonrası biraz ince işçilik istiyo.sonucta çok tatlı bir görünüm oluyo bence değer..yaza doğru almanyadan arkadaşım gelcek getirsin bari bir kaçtane gercekten hoş

Corsa C için de getirtirsen hesabına parayı yatırırım, kargoyla gönderirsin değil mi?

corsa b için varmı kaçpara...:alkis:

abi 5 tane vectra b,5 tane astra g,5 tanede corsa c için getirtcem tabi arkadaşa aramadım daha

cargo pahalıya gelir yaa..ordaki arkadaşımız varya hakan yakın zamanda gelicek ona söylücem getirsin.genede sağol bişey olursa bilgin olur

Geri