Prelude VS. Bravo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HSG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Prelude VS. Bravo

• Fiat Bravo 2.0 HGT

Oy: 27 25.5%
  • Honda Prelude 2.0

Oy: 79 74.5%

• Kullanılan toplam oy
    106
benim seçimim bravo olurdu ve hatta olduda :D ( 2 hafta önce 2001 model hgt aldım ) hondanın dediğin gibi bi üstü sınıf bi araç olması güzel illa ona yakın bişi dersen aynı paralara 96-97 model fiat coupe de olabilir,,,
prelude nin görüntü avantajı tabiki çok fazla,,,ancak ne modifiye parçası bulabilrisin nede yedek parça,,bulsanda hep pahalıya ve geçikmeli bi şekilde elde edebilirsin,,,,
benzin olarak 2 side çok yakıcak zaten ama performans için göze aldığını varsayıyorum bu araçları istediğine göre,,,iyi durumda hgt nin de prelude den iyi gidiceğinide unutma bence,,,,
diğer taraftan model avantajıda önemli zaten 2 side hızlı arabalar masraf çıkartırlar illaki,,,aralarında 8 yaş var nerdeyse buda önemli bi faktör,,,,,bide spor araçlar olduklarından yıpranm apaylarıda yüksek genelde de gençler kullanmış olucak sonuçta,,,o yüzden modeli yüksek olan bi araca yönelmen bence daha mantıklı olur..

genede son seçim senin inşalahh hakkında hayırlı olan olur........

vtec ne çözemedim sanırım vti demek istiyorsunuz.

prelude nin otomatik olmayanı varmı bilmiyorum bana sorarsanız vtı da olsa otomatik prelude bana yalan geliyor.

benim seçimim bravo olurdu ve hatta olduda :D ( 2 hafta önce 2001 model hgt aldım ) hondanın dediğin gibi bi üstü sınıf bi araç olması güzel illa ona yakın bişi dersen aynı paralara 96-97 model fiat coupe de olabilir,,,
prelude nin görüntü avantajı tabiki çok fazla,,,ancak ne modifiye parçası bulabilrisin nede yedek parça,,bulsanda hep pahalıya ve geçikmeli bi şekilde elde edebilirsin,,,,
benzin olarak 2 side çok yakıcak zaten ama performans için göze aldığını varsayıyorum bu araçları istediğine göre,,,iyi durumda hgt nin de prelude den iyi gidiceğinide unutma bence,,,,
diğer taraftan model avantajıda önemli zaten 2 side hızlı arabalar masraf çıkartırlar illaki,,,aralarında 8 yaş var nerdeyse buda önemli bi faktör,,,,,bide spor araçlar olduklarından yıpranm apaylarıda yüksek genelde de gençler kullanmış olucak sonuçta,,,o yüzden modeli yüksek olan bi araca yönelmen bence daha mantıklı olur..

+100.000 :D

bence madem spor alcaksın otomobilini al bitane 94 gsi sfi astra veya calibra inan prelude a nal toplatırsın :D

preludenin fourwheelsterring yani 4 tekerlekten yönlendirmeli olduğunu unutma

bunu bilmiyordum.. ne gibi artısı olur bunun?

ben sadece kurguluyorum kafamda karşılaştırıyorum astra dan sonra kendi arabama cıkarsam bu ikisinden biri olur aracım orası kesin gibi :)

Söylediklerinize katılmamak elde degil ama şu gerçek Prelude alınır masraf yaptıkca acaba bravo mu alsaydık dersin.. bravo alırsın bi prelude görürsün iç cekersin :D

Bravo sınıf olarak düşük olabilir ama araçların gidişleri aynı arkadaşlar.. hatta bravo kasa hafifligi olarak daha da avantajlı..

vtec ne çözemedim sanırım vti demek istiyorsunuz.

prelude nin otomatik olmayanı varmı bilmiyorum bana sorarsanız vtı da olsa otomatik prelude bana yalan geliyor.

manuel de var ama otomatik sayısı daha fazla..

bencede otomatik çok mantıklı secim olmaz..

bunu bilmiyordum.. ne gibi artısı olur bunun?

arka ekerleklerde dönüyor. araç uzun ama prk etmesi falan süper rahat. eğer donanımda varsa arkadaki park sensörleri mesafeyi dikiz aynasında gösteriyor çok güzeldir. benim tercihim prelude olurdu süper bi araç. bravoyuda beğenirim ama bildiğim kadarıyla parçası öle çokta ucuz değil. yani opelden pahalı diye biliyorum :D

arka ekerleklerde dönüyor. araç uzun ama prk etmesi falan süper rahat. eğer donanımda varsa arkadaki park sensörleri mesafeyi dikiz aynasında gösteriyor çok güzeldir. benim tercihim prelude olurdu süper bi araç. bravoyuda beğenirim ama bildiğim kadarıyla parçası öle çokta ucuz değil. yani opelden pahalı diye biliyorum :D

ya fiat ın pahalı olan parçası mekanik olur tahminim öbürtürlü pekte sanmıyorum honda daha eski cünkü.. 4 tekerin dönme olayı cok enterasanmış :) o olay neoplan otobüslerde vardı cok ilgimi cekmişti..

buarada bilmeyenler olabilir..

Bravo HGT 5 silindir 20 valf 155 hp :)

honda galiba 4 silindir..

4ws olayı bahsedilen kasa prelude da yok sanırım bi sonraki kasada var diye biliyorum....

preludenin bundan önceki kasasında bile 4 tekerlekten yönlendirme mevcut inanılmaz bir viraj kabiliyeti var en azından bravodan çok daha sportif bir araç her anlamda ikisinde de yedek parça ve modifiye konusunda zorluk çekersin yakıtlarıda hemen hemen aynı olucak bence ikisi arasında seçimde prelude önde ama bencede bir opel astra gsi sfi veya calibra sfi yada yada calibra turbo 4x4 tercih senin

hondaya yeni olan bravo bile 10yaşında bence 15 yaşındaki bir araçtan daha iyidir + parçası daha rahat bulunan bir araç hondaya göre özellikle prelude ye göre. 206gti almadan önce aklımda bravo vardı benimde satarkende zorlanmassın özellikleride daha fazla, eski araçlar sonuçta biryerinden bir arıza çıktımı parça bulmada zorluk yaşamassın ;)

Geri