radiyatörden yoğuşma kabına giden hortum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: radiyatörden yoğuşma kabına giden hortum

sağolasın

hasanacar link' Alıntı:
Ulaş abi geçmiş olsun

bu gün aracı teslim aldım 60 bin bakımı triger değişimli (buji değişimi hariç)+ radyatör suyu antifrizli(antifriz 45 tl)+arıza yapan hortum ki 10 cm lik yarım santim genişliğinde olan zat 61 tl ,hepsi 995 tl ye halloldu

ulas79 link' Alıntı:
bu gün aracı teslim aldım 60 bin bakımı triger değişimli (buji değişimi hariç)+ radyatör suyu antifrizli(antifriz 45 tl)+arıza yapan hortum ki 10 cm lik yarım santim genişliğinde olan zat 61 tl ,hepsi 995 tl ye halloldu
Masraftasin ulaş gecmis olsun.

B֜LENT link' Alıntı:
Masraftasin ulaş gecmis olsun.
sağolasın Bülent  bu yinede zarardan kar normalde liste fiyatı 1280 tl sadece 4. sene bakımı :)

ulas79 link' Alıntı:

Geçmiş olsun Ulaş, ben de yarın yeni geliştirilen buji için servisteyim  ;)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Geçmiş olsun Ulaş, ben de yarın yeni geliştirilen buji için servisteyim  ;)
Hadi hayırlısı ,gelişmelerden haberdar et :)

Tolga KARACA link' Alıntı:
Geçmiş olsun Ulaş, ben de yarın yeni geliştirilen buji için servisteyim  ;)

Yeni Geliştirilen Buji Derken Abi ?

ulas79 link' Alıntı:

Geçmiş Ola Ulaş Abi ...

mrt54 link' Alıntı:
Yeni Geliştirilen Buji Derken Abi ?
Murat yeni sıdı motor da yakıtı performanslı yakamama gibi bir sorun var bunun sebebide buji ler çünkü bu motor direkt enjeksiyonlu ve uzun tork bandına sahip yanma güçlü olmalı ama klasik buji yetersiz kalıyor ve yakıtı iyi yakmadığından kararıyor opelde buna karşı yeni tip buji ile değişimyapacak.

ulas79 link' Alıntı:
Murat yeni sıdı motor da yakıtı performanslı yakamama gibi bir sorun var bunun sebebide buji ler çünkü bu motor direkt enjeksiyonlu ve uzun tork bandına sahip yanma güçlü olmalı ama klasik buji yetersiz kalıyor ve yakıtı iyi yakmadığından kararıyor opelde buna karşı yeni tip buji ile değişimyapacak.

Haydaaa nasıl yeni motormuş bu yaa müşteriyi mi test operatörü olarak kullanıyor bu opel  madd

Geri