Merhaba,
Hoşbuldum. Hocam benim araba 1 ay kadar önce fan açmaya başladı fan hiç susmuyordu. Ustaya gittim antifiriz yok dedi koydu yola çıktım yine aynısı oldu sonra tekrar gittim ustaya arabayı bıraktım. Devirdaim pompasını değiştirmiş çıkan pompanın içindeki dişli çark erimiş diş kalmamış. Sonra fan açma olayı azaldı ama 90'ı bir kere gördükten sonra kısa kısa açıyor kapatıyor özellikle her durduğum ışıkta muhakkak açıyor araba hareket edene kadar susmuyor. Hareket halinde sakin giderken de açıyor 1 dk çalışıyor kapatıyor. 20 km'lik yolda 10 kere açıp kapatıyor araç gereksiz hızlı ısınıyor. 2 senedir biniyorum koca bir yaz geçti birşey değişmedi. Kışın serviste motora güncelleme yaptılar bazıları bundan oluyor diyor ama çözemedik. Termostat da yeni. Radyatör kapalı yerde olduğu için kontrol edemedim her yeri sıcak mı. Ama belirtmek isterin ki ben bir kere park sensörü yüzünden ehil olmayan bir yere tamponu söktürüp taktırmıştım park sensörü hata verip sürekli veriyordu. Diyorum ki acaba radyatör önden yeterli havayı alamıyor mu? Hava kanalı tam oturtulmadı ise.
Yorumlarınızı merak ediyorum.