yağ soğutucunun temizlemesi olmaz patlar ve değişir temizleme olmaz
Aslında temizledikleri kısım yag sogutucusunun önünde yagı sogutan bir radyatör kısmı var o kısım tıkanmıs dediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yağ soğutucunun temizlemesi olmaz patlar ve değişir temizleme olmaz
dışını spreyle temizler ama sökülüpde içerisi temizlenmez
Sorun çözüldü muMerhaba arkadaşlar
Yaklaşık iki hafta önce devridaim ve termostat değişimi yapıldı orijinal GM marka olarak. İki haftada yaklaşık aracı beş kere kullandım. Son uç kullanımda araç en az bir kere 90 dereceyi geçti ve radyatör fanı sürekli çalışıyor.
Bugün parça değişimi yaptığım ustaya gösterdim aracı ancak yine de bir şüphem var. Bugün aracın su hortumunu çıkardı ve temizledi yeniden olursa yağ soğutucu değişmesi lazım dedi.
Bilgisayar ile baktıklarında sanki çırak termostat arızası çıktı sildim dediğini duydum.
Ancak parçalar yeni değişti yine de termostat arızası olması düşük bir ihtimal gibi.
Bugün aracı baya sıkıştırarak kullandım ve gösterge 90 dereceyi hiç geçmedi. Ancak fan sürekli hızlı çalışıyor. Sebebi ne olabilir fikri olan varsa sevinirim. Teşekkürler
üstadım motor beyni tamir görmediyse içine su girmesi imkansız ve opcoma bağlayıp bakmak gerekli beyin gerçekten bozuklu diye opcomla arızalı beyin gözüküyor