Revison 3 Of Manta...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Manta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayranida Coktur Bunun Simdik :)

masallah gercekten harcanan emeğe tam manasıyla deymiş kazasız belasız kullanmam dileğiyle.bbs'ler bi başka güzl olmuş ayrıca.ufak çaplı bi turbocharge mod ile zevkine doyulmaz bi araç olur bnim görüşümm.

Hocam ne diyeyim adamın içi bir hoş oluyor böyle bir arabayı görünce, Allah sana bağışlasın kaza bela vermesin inşallah...

Birde şu kromaj kaplamaları nereden buluyor yada yaptırıyorsunuz bende çok istiyorum ama bulamadık maalesef...

çok güzel bir araba canlı performansına ben şahit olmuştum adamın birisinde wardı adam dibimde gazı kökledi o nasıl bir pati çekmekti hala daha unutamıyorum

yorumlar ıcın tekrardan cok teskurler arkadaslar ...ancak alper jantlar bbs degıl ya :) gercı bırebır aynısı olmasa bıle tammen bbs tarzı bı jant.markası jantın keskin tunıng, kt4 modelı..

ayrıca hitman, kromaj kaplama demıssın tam anlıymadım neredekı kromaj kaplama.tam olarak solersen yardımcı olabılırım..

Çok guzel ve temiz ALLAH (cc) kazasız belasız binmek nasip etsin

aracın cok güzel kardes allah kaza bela wermesın...

baaabbaaaaaauuuuaaaaa bu ne yahu çok kral makine allah sana bu arabaya harcamak üzre daha çok para nasip etsin çok bombaaa........

çok deli bi alet bu yaa!!yorum yapamıcam nutkum tutuldu..neler varmış ya iiki üye oldum

Geri