- Konuyu Başlatan
ya stıcker olayı bır kesmekes oldu yaa esasında benımde cok stıcker sevdgımden degıl ancak aracın rengı ıstegım reng degıldı esasıdna tam oturtamadılar esas ıstedgım elma sekerı kırmızsıydı.durum bole olunca grı parcalrla aracın rengını bıraz acarmıyım dıye dusundum ve stıcker oalyına gırdım ...ılerıkı zmanlarda sokebılırım..bıde onkaputtakı havalndırma cok dandık duruyor ve ıdareten takıldı.cunku hava fıltresının cıvatası hesap edılmeden taktıgım ıcın uzun yokda kaput oynamasından dolayı ustte bır bombe yaptı ve bende sımdılık o hoodtu taktım
bu arada hocam yatık weber olayı hata cıftlı karburutor bır tanıdıgmda var ve bununla beraber kılıtlı ve getrag sanzıman cuk dıye oturuyor.hepsı mevcut abımde..ancak pederın artık bıraz frenleyelım suan duzgun calsıyrken araba ,ıs cıkartmayalım gene basımıza demesıyle bende bıraz rolentıye aldım ama ılerıde kesın dusunuyorum bu parcaları...
bu arada hocam yatık weber olayı hata cıftlı karburutor bır tanıdıgmda var ve bununla beraber kılıtlı ve getrag sanzıman cuk dıye oturuyor.hepsı mevcut abımde..ancak pederın artık bıraz frenleyelım suan duzgun calsıyrken araba ,ıs cıkartmayalım gene basımıza demesıyle bende bıraz rolentıye aldım ama ılerıde kesın dusunuyorum bu parcaları...