Revison 3 Of Manta...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Manta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hay allah ya gerılım olmasın arkadaslar yaw ...yanlıs anlasılma olmustur...kuru kuruya cunku dırek weber takılmasıyla ole bı yanda yukselmesı tabıkı ımkansızdır..bunu hepımız bılıyoruzdur azcok anlıyorsak su ısten..

CIH = Alman motoru
turbosuz sırf Weberle 500 HP = ehmm gündüzleri böyle rüya görüyorsan, acaba geceleri neler görüyorsun?

VSS-1' Alıntı:
CIH = Alman motoru
turbosuz sırf Weberle 500 HP = ehmm gündüzleri böyle rüya görüyorsan, acaba geceleri neler görüyorsun?

Almanlar kapı komşumuz galiba? :kop: Arkadaşım 2 senedir bu forumda bildiklerimizi paylaşıyoruz. Bilmediklerimizi soruyoruz... Ben weber den alınacak en mütevazi hp değerlerini yazdım oraya! Orada verdiklerin orjinal hpler... Honda civiclerden 1.6 vti motora adam 500 hp çıkartıyor! Turbo takviyesiyle... Şimdi sana ricam google.com a giriyorsun ve weber nedir ne işe yarar bakıyorsun! Bende bu arada sana 3 adet weberli 2500 motor video koyuyorum izliyorsun... :eek:

ben opel motorundan bahsetmedim! dikkatlice okursanız beni daha iyi anlarsınız. siz weber ile max 200 hp yazmışsınız ve opelin motorunu fazla hafife almışsınız...bende video da 316 hp verisini gösteriyorum... Almanlar bile 300 hp alamadı demiştiniz... Acaba videodaki 316 hp güç değerini AFRİKALILAR mı aldı JAMAICA lılar mı? :D

Manta' Alıntı:
hay allah ya gerılım olmasın arkadaslar yaw ...yanlıs anlasılma olmustur...kuru kuruya cunku dırek weber takılmasıyla ole bı yanda yukselmesı tabıkı ımkansızdır..bunu hepımız bılıyoruzdur azcok anlıyorsak su ısten..

:cry: demek ki daha iyi araştırıp daha iyi anlamalıymışız. . .

helal olsun kardeş cok güzel olmuş baya bir emek harcamışsın güle güle kullan kaza bela vermesin maşallah allah nazardan esirgesiz

Abi bu ne ya gözünü seviyim...Ne güzel bi makina...Allah hata kaza vermesin...Çok güzel gözüküyo...Emek vermişsin....

Vayyy Bee Eline Koluna Saglik Kardesim Allah Kaza Bela Vermesin Cvallahi Cok Sik Ve Cekici Bir Araba ..

Geri