büyük ihtimal lpg ayarlarından gibi görünüyor. gazın maksimum basınç ayarlarından sanırım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben oguza katılıyorum.hepsini degiştirdim cozemedim.ya montaj hatası veya aracın lpg harici bir parcası(genelde sensorler) problemli.arkadaşlar ne yaparsanız yapın bu sorun çözülmüyor.sitede bazı arkadaşlar bobin,egr valfi,buji,buji kablosu değiştirerek yada lpg ayarı yaptırarak bu sorunu çözüyor ama bizde olan sorun bunlarla alakalı değil çok farklı birşey.ben montaj hatasından kaynaklandığı şüphesindeyim ama tam olarak eminde değilim.şimdi sistemi kurcalatığ iyice bozmayalım.çözümü başka şekilde bulan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
arkadaşlar ne yaparsanız yapın bu sorun çözülmüyor.sitede bazı arkadaşlar bobin,egr valfi,buji,buji kablosu değiştirerek yada lpg ayarı yaptırarak bu sorunu çözüyor ama bizde olan sorun bunlarla alakalı değil çok farklı birşey.ben montaj hatasından kaynaklandığı şüphesindeyim ama tam olarak eminde değilim.şimdi sistemi kurcalatığ iyice bozmayalım.çözümü başka şekilde bulan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim.
devır daım pompasına bır baktırın. bırde bendede aynı soruna benzer sorun vardı kıs bakımı ve aku degıstırmıstım en son suyu bosaltıp antıfırız koymuslardı.bakım yaptırırken regulatore gelen bır hava kaplosu var o cıkmıstı yuksek devırde calısıyor ve hortumu takınca stop edıyordu.lpg ye 90 derece cıvarında gecıyordu.aracın su sevıyesıne bakın popmpa calısıyor ıse arac bıraz ısınınca fana gecmeden genlesme tankının kapagını acıp havasını alın ve regulator ısınıyormu bır kontrol edın. bende gosterge 90 derece ıken regulatorden gecen su ısısı 23,5 derece ıdı ve gazı 40 derece de acıyordu buda calısmada sorun cıkarıyordu.sanırım dediğiniz gibi bu proble soğuk havalarda oluyor lpg montajını yazın yaptırdım gayet düzenli idi havalar sogudu bu problem ortaya çıktı böyle bi problem yaşayıpta çözen yada tavsiyesi olan arkadaşlar bekliyorum hepinize teşekkürler.