- Konuyu Başlatan
ben de gaz ayarına girdikten sonra hiç sorun kalmadı. lpg ye geçiş ısısı 40 dereceden 30 a düştü. bi de ayar yaptı. 10 tl ye hazır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sorunun çözümü enjektör kütüğüne giren memelerin çapını küçültmekten geçer. misal benim 1.8 mm idi . ben 1.5 mm lik meme taktırdım ve sorunum düzelti. yeterli basınca ulaşamayan yakıtınızdan dolayı o rölanti bozukluğu ve stop etmeler. 1.5 mm lik taktım ama vaktim olduğu gibi 1.6 ve 1.7 mm yi de deneyeceğim.
en azından 1.5 mm lik memeler ile sorununuzun çözüldüğünü denemiş ve çözüme ulaşmış biri olarak yapın derim. dedigim gibi sorununuz ortadan kalkınca diger iki çap değerini de denersiniz.
zaten siz de yapın eğer yapan herkes çözüme ulaşırsa sabit konu yapıp orada da paylaşırız.
edit: bu arada benim de lpg kitim atiker.
lpg kitinizin markası nedir acaba.bende muazzam derecede tekleme var arada birde stop ediyor ama stop etme sorunu o kadar fazla değil.eğer tekleme sorunun tam olarak çözdüyseniz, nerede yaptırdığınızı söylerseniz bende gidebilirim.
bu sorunun çözümü enjektör kütüğüne giren memelerin çapını küçültmekten geçer. misal benim 1.8 mm idi . ben 1.5 mm lik meme taktırdım ve sorunum düzelti. yeterli basınca ulaşamayan yakıtınızdan dolayı o rölanti bozukluğu ve stop etmeler. 1.5 mm lik taktım ama vaktim olduğu gibi 1.6 ve 1.7 mm yi de deneyeceğim.
en azından 1.5 mm lik memeler ile sorununuzun çözüldüğünü denemiş ve çözüme ulaşmış biri olarak yapın derim. dedigim gibi sorununuz ortadan kalkınca diger iki çap değerini de denersiniz.
zaten siz de yapın eğer yapan herkes çözüme ulaşırsa sabit konu yapıp orada da paylaşırız.
edit: bu arada benim de lpg kitim atiker.