Rüzgar Sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meco1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Rüzgar Sesi

barthez06 link' Alıntı:
Hakan Bey  uzaydan gelmedım tabıkı okudum sorunları kımılerı ızolasyon yaptırdıgı halde gecmedığınıde yazmış.Ben metalurjı ve malzeme muhendısıyım polımer ve termoplastık malzemelerde montajdan sonra acarsanız tekrar sorunla karşılaşabılırsınız ve seslerı daha da artırabılırsınız.keske bu sorunları  opel aracın test asamasında bıtırseydı dıye dusundugum ıcın opele yazı yazmak ıstedım.ayrıca kullanıcılar ne kadar cok eleştırı yaparsa arge calısanları ona gore yenı yapılan araclarda daha az hata payı cıkarır.

ben size uzaydan geldiniz demedim, forumda zaten birçok eleştiri var yeri geliyor biz de eleştiri yapıyoruz
hatta okursanız aracın eksi ve artı yönlerini belirten bir başlık var ve aracta olmamasını istediğimiz şeyler arasında
bazı tıkırtı ve rüzgar sesi olduğunu defalarca bahsettim, rüzgar sesi başlığımız zaten mevcuttu 
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=530.0

Ama foruma üye olup daha ilk mesajda bu araba şöyle kötü bu araba böyle kötü demeniz asıl dikkat çeken
֖nce kendinizi bir tanıtmanız ve öneri ya da şikayetiniz var ise bu şekilde belirtmeniz heralde daha doğru olur
Yoksa ben dahil foruma üye olan herkez ilk mesajında aracın şurası kötü burası kötü yazarsa burası forum olmaktan
ziyade farklı bir ortam olur
Umarım demek istediğimi anladınız, yoksa forum olarak her zaman araç üzerine eleştiri ve olumsuzluklara her forumdan
daha fazla yer vermişizdir. Hatta birçok servis ile de bağımız olup araç hakkındaki problemleri gayri resmi bir şekilde iletmekteyiz.
Saygılar...

HaKaN link' Alıntı:
ben size uzaydan geldiniz demedim, forumda zaten birçok eleştiri var yeri geliyor biz de eleştiri yapıyoruz
hatta okursanız aracın eksi ve artı yönlerini belirten bir başlık var ve aracta olmamasını istediğimiz şeyler arasında
bazı tıkırtı ve rüzgar sesi olduğunu defalarca bahsettim, rüzgar sesi başlığımız zaten mevcuttu 
http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=530.0

Ama foruma üye olup daha ilk mesajda bu araba şöyle kötü bu araba böyle kötü demeniz asıl dikkat çeken
֖nce kendinizi bir tanıtmanız ve öneri ya da şikayetiniz var ise bu şekilde belirtmeniz heralde daha doğru olur
Yoksa ben dahil foruma üye olan herkez ilk mesajında aracın şurası kötü burası kötü yazarsa burası forum olmaktan
ziyade farklı bir ortam olur
Umarım demek istediğimi anladınız, yoksa forum olarak her zaman araç üzerine eleştiri ve olumsuzluklara her forumdan
daha fazla yer vermişizdir. Hatta birçok servis ile de bağımız olup araç hakkındaki problemleri gayri resmi bir şekilde iletmekteyiz.
Saygılar...

045thumbsup

limnili link' Alıntı:
seslere karşı hassas biri olarak ben de mutsuzdum. hele ki araba yeniyken daha çok etkileniyordum. ama 23000 km yol yaptıktan sonra alışmaktan başka çarem olmadığını gördüm. bu arada 2011 model bindiğim tüm diğer marka araçların bizim araçlardan , en azından benimkinden daha sessiz olduğunu söyleyebilirim. ( megane-fluence- auris- c4-ds4 - golf- focus)
O zaman araci almadan once arastirsaydiniz

Hakan Bey bu sayfa teknik  destek ve araç hatası bolumü için  olduğu için yazdım arabamı gercekten cok sevıyorum emın olun dığer bolumlerde aracımla ılgılı guzel şeylerı paylasacagım :)

barthez06 link' Alıntı:
Hakan Bey bu sayfa teknik  destek ve araç hatası bolumü için  olduğu için yazdım arabamı gercekten cok sevıyorum emın olun dığer bolumlerde aracımla ılgılı guzel şeylerı paylasacagım :)
peki sn. barthez06
dediğim gibi hani böyle ilk mesajda yazınca farklı algılayabiliyoruz :)
önemli olan karşılıklı güven çerçevesinde tüm problemlerimizi tartışmak, neler gerekiyorsa yapmak
yeri geldiğinde de aracın hakkını vermek, çünkü araçlarımız özel ve sınıfında önde bir araç
saygılar

ben kendi araçlarımız olsun arkadaşlarımın araçları olsun oldukça fazla ve çeşitli ülkelerin araçlarını tanıdım. Astra nın fransız araçlarından daha sesli olduğunu söyleyen arkadaşları bazen kendimi uzaydan gelmiş gibi hissederek izliyorum. Honda olsun reno, pug olsun astradan daha sesli denilince ciddi ciddi benim aracım tek olarak, çok özel bir üretim olarak el işçiliği ile üretilmiş diye düşünüyor mutlu oluyorum. Böyle birşey yok. Astra kadar tok bir araç ancak MB de ford da olur, Bmw de de olmaz 5 7 serilerini saymazsak.

eketen link' Alıntı:
ben kendi araçlarımız olsun arkadaşlarımın araçları olsun oldukça fazla ve çeşitli ülkelerin araçlarını tanıdım. Astra nın fransız araçlarından daha sesli olduğunu söyleyen arkadaşları bazen kendimi uzaydan gelmiş gibi hissederek izliyorum. Honda olsun reno, pug olsun astradan daha sesli denilince ciddi ciddi benim aracım tek olarak, çok özel bir üretim olarak el işçiliği ile üretilmiş diye düşünüyor mutlu oluyorum. Böyle birşey yok. Astra kadar tok bir araç ancak MB de ford da olur, Bmw de de olmaz 5 7 serilerini saymazsak.
Hemşerim senin kadar ben de farklı arabalara bindim, ömrümde bu kadar zarıltı zurultu çatırtı gelen bir araç görmedim. Almadan önce araştırsaydın lafını bana söyleyemezsiniz çünkü bu forumda benden önce alan bildiğim kadarıyla sadece Çağlar Bey var.

Arkadaşlar aracınızın eleştirilmesine karşı lütfen birazcık tahammül edin. Bu araç sınıfının kesinlikle en sesli aracıdır. İyi yönleri de var mutlaka fakat bu forumda abartıldığı kadar -mesela yukarıdaki mesajda BMW den daha iyi olduğu söylenmiş- başarılı değil kesinlikle. Diyebilirsiniz ki sat kardeşim. Vakti gelince o da olacak ve bir daha GM üretimi hiçbirşeyin yanından geçmeyeceğim.

Turkiyeye ilkgelen arabayi sizmi aldiniz
Forum harici arastirilmiyormu
Butun turkiyedeki araclar foruma uyemi saniyosunuz
Caglar bey aracindan memnun
Neyse bence en kisa zamanda satinda kurtulun

bulent_tnt link' Alıntı:
Turkiyeye ilkgelen arabayi sizmi aldiniz
Benim kurduğum cümleden bu sonucu nasıl çıkardınız acaba? Tebrik ederim. Kusura bakma dostum fakat kimseye almadan önce araştırsaydın falan gibi bir cümler kuramazsın.

Geri