S-Dizayn Krom Cam Çıtası

Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası

İlker16 link' Alıntı:
Sdesign a ankaradaki fiyat bildirilirse, bence oda aynı yada daha düşük fiyat verecektir , sonuçta ankaradaki bayide kendisinden alacak.

Kesinlikle bildirmeyin zira bayiye baskı yapabilirler.

zinarturgut link' Alıntı:
Ben tek slip cekecegim. Sanirim 250 Tal olur oda.

Ayrica Bodrum'da oldugumdan kargoda var. fiyata kargoda dahil mi?

Hadi millet bitirelim su isi.

Mucahit gec direksyona abi. steeringwheel

Basladigin isi bitirelim hep beraber.

Daha on tampin citasi var, o var bu var. yolum uzun...

Yok hocam. Yardımcı olalım dedik, yanlış anlaşıldık. Ben sadece kendiminkini alacağım. S-Dizayn ile iletişime geçmek isteyen aşağıdaki e-mail adresinden satış temsilcisi ile görüşebilir.

Size de tavsiyem, sadece kendinize temin etmeniz yönünde :))

xxxxx

xxxxxxx@xxxxxxxcc

Hepinize iyi akşamlar.

Edit: Genelden lütfen firma iletişim numarası veya adresi paylaşmayalım. Keyifli forumlar.

Ankara bayisi degilde herhangi bir bayiden aldik denebilir fakat forumdasimiz yaparsa neden ondan almayalim ki?

Sunisi bitirelim artik. Konuyu fazla dagitmayalim.

@Cosmo arkadasimiz bu isi 250 TL nakit ve tek slibe veya taksitli 275 TL ye yapacak misin? Kargoda bu fiyatlara dahil olacak mi?

mucahitduran link' Alıntı:
Yok hocam. Yardımcı olalım dedik, yanlış anlaşıldık. Ben sadece kendiminkini alacağım. S-Dizayn ile iletişime geçmek isteyen aşağıdaki e-mail adresinden satış temsilcisi ile görüşebilir.

Size de tavsiyem, sadece kendinize temin etmeniz yönünde :))

xxxxcc

xxxxxxx

Hepinize iyi akşamlar.

Mucahit neden aliniyorsun ankamadim. Kimse bisey demedi. Cosmo arkadasimiz 50 TL daha ucuza yaparim dedi. Biz boyle basit bir konuda bu kadar dagilirsak ohoooo

zinarturgut link' Alıntı:
Mucahit neden aliniyorsun ankamadim. Kimse bisey demedi. Cosmo arkadasimiz 50 TL daha ucuza yaparim dedi. Biz boyle basit bir konuda bu kadar dagilirsak ohoooo

İnan kızdığım bir şey yok. Deniz abi (cosmo) çok güzel bir şey söyledi. Kesinlikle katılıyorum ve ben kendisiden alacağım. 50 TL, 50 TL'dir. Ben bir başka ima sezdim ona kızdım. Onun haricinde "ben de alırım" diyen arkadaşlar konuya yorum bile yazmıyorlar. Son cümlenize de kesinlikle katılıyorum

"biz böyle basit bir konuda bu kadar dagilirsak ohoooo"

Dağıldık. Adamlar uçtu gitti :D

mucahitduran link' Alıntı:
İnan kızdığım bir şey yok. Deniz abi (cosmo) çok güzel bir şey söyledi. Kesinlikle katılıyorum ve ben kendisiden alacağım. 50 TL, 50 TL'dir. Ben bir başka ima sezdim ona kızdım. Onun haricinde "ben de alırım" diyen arkadaşlar konuya yorum bile yazmıyorlar. Son cümlenize de kesinlikle katılıyorum

"biz böyle basit bir konuda bu kadar dagilirsak ohoooo"

Dağıldık. Adamlar uçtu gitti :D
Mücahit hocam bizim çıtalar nolacak :(

huseyin0667 link' Alıntı:
Caymak değil de eğer s dizayndan alıp, piyasaya satan bir yer bu ürünü 250 tl ye satabiliyorsa, bizde 250 tl olarak firmaya baskı yapabiliriz bence. Yani 20 kişi eğer 250 den verirseniz alacağız gibi bir pazarlık yapılabilir diye düşünüyorum.

güzel mantık.. peki iş biterse ödemeyi herkes havale mi yapcak nasıl olcak??

Sonuç ne oldu anlamadım  032questn başladık bir işi bitirelim, cosmo hocanın dediğimi s dizaynmı. Bu işe beraber giriştik, hep beraber noktayı koyalım. Adını bende alıcsm diye yazdıran arkadaşlardan yorum bekliyoruz.

Geri