Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası
Kapi esikleri mat mi?
Kapi esikleri mat mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
edit:mat değil parlakmış.fotoda öyle görünmüş.astraowner link' Alıntı:Kapi esikleri mat mi?
Bizdeki orjinallerden biraz farkliymis sekli falanda ama yine guzel duruyor gule gule kullansin alan herkes.sallierim link' Alıntı:bilmiyorum abi fotoda öyle görünüyor
Uygulama yapmadan masanın üstünde bir resim çekmişsin kardeşim hatta bende yorum yapmışım o resimden bahsediyorsan Bence sen takip etmiyorsun dancee bkz sayfa 31mucahitduran link' Alıntı:Eşiklerin fotoğraflarını dün paylaşmıştım adRe J Bey. Konuyu takip etmediğiniz nasıl da belli... cık cık cık!
edit:eşiklerin üst yüzeyleri biraz mat yazı mat değilmişastraowner link' Alıntı:Bizdeki orjinallerden biraz farkliymis sekli falanda ama yine guzel duruyor gule gule kullansin alan herkes.
Hocam bir harf eksik olmuş sanki... Doğrusu sanalpazar arkadaşlar. Bazen klavye basmıyor, kötü anlaşılabiliyor )firstemperor link' Alıntı:Kapı kollarını nasıl takiyoruz, direk yapisiyormu , resimlerden ince görünüyor kolları sarmiyor sanki. analpazar linki varmı foruma özel?
tolga beyin numarasını pm olarak gönderdim kendisinden daha doğru bilgileri alırsınızfirstemperor link' Alıntı:Kapı kollarını nasıl takiyoruz, direk yapisiyormu , resimlerden ince görünüyor kolları sarmiyor sanki. analpazar linki varmı foruma özel?
011zaa 011zaamucahitduran link' Alıntı:Hocam bir harf eksik olmuş sanki... Doğrusu sanalpazar arkadaşlar. Bazen klavye basmıyor, kötü anlaşılabiliyor )
mucahitduran link' Alıntı:Hocam bir harf eksik olmuş sanki... Doğrusu sanalpazar arkadaşlar. Bazen klavye basmıyor, kötü anlaşılabiliyor )