S-Dizayn Krom Cam Çıtası

Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası

Selam arkadaşlar, bu gün tolga beyle telefonla görüştüm ve kendisi bana şu an için maddi  gücü  yeterli olmayan arkadaşlar varsa, Daha sonraki dönemlerde almak isterlerse   foruma özel satış fiyatından tekrar onlara satış yapabilir. Bu arada bu konuda emeği geçen arakdaşlara da teşekkür ederim.

impartant link' Alıntı:
Selam arkadaşlar, bu gün tolga beyle telefonla görüştüm ve kendisi bana şu an için maddi  gücü  yeterli olmayan arkadaşlar varsa, Daha sonraki dönemlerde almak isterlerse  foruma özel satış fiyatından tekrar onlara satış yapabilir. Bu arada bu konuda emeği geçen arakdaşlara da teşekkür ederim.

Biz teşekkür ederiz. @sallierim :)

Beklediğim mail geldi :).4lü kapı kolu + 4lü kapı eşiği = 80 tl(foruma özel fiyat) arkadaşlar.Ürünlerden almak isteyen olursa Tolga bey yine taksitli şekilde de sanalpazara koyabilirmiş.İrtibat numarası isteyen arkadaşlara özel mesajdan yazarım

[img=800x458]http://i.hizliresim.com/9XWMbO.jpg[/img]

Arkadaşlar bende Tolga Beyi aradım. Montaj yaparken silikon kullanmayın dedi. Kelebek camlarda alıştırma yapmak gerekebilir ve ısıtarak yapıştırmanız yeterli dedi. Silikon kullanmaya gerek yokmuş.  045thumbsup Ben kısmetse yarın montajı yapmayı planlıyorum.  special_Yeah

Hayırlı olsun. Bir an benim fotoğrafları alıntıladın sandım :))) Aynısı... Malzemeyi elinle tutunca bile kalitesini belli ediyor, sağlam... ;)

mucahitduran link' Alıntı:
Hayırlı olsun. Bir an benim fotoğrafları alıntıladın sandım :))) Aynısı... Malzemeyi elinle tutunca bile kalitesini belli ediyor, sağlam... ;)
kesinlikle öyle kalite kokuyor :)

mucahitduran link' Alıntı:
Eşiklerin fotoğraflarını dün paylaşmıştım adRe J Bey. Konuyu takip etmediğiniz nasıl da belli... cık cık cık! :D
iş çok kardeşim ya bakamıyorum bile uygulamalı resmini bekliyorum ben bir göz atayım

Geri