S-Dizayn Krom Cam Çıtası

Ynt: S-Dizayn Krom Cam Çıtası

Dün alan arkadaşların siparişleri hazırlanmış kargoları hazırlanmış 2 saate kargoya verilirmiş.birazdan kapı kolu ve eşik fotolarını buraya yükleyecem almayı düşünen arkadaşlar bakabilir

sallierim link' Alıntı:
Dün alan arkadaşların siparişleri hazırlanmış kargoları hazırlanmış 2 saate kargoya verilirmiş.birazdan kapı kolu ve eşik fotolarını buraya yükleyecem almayı düşünen arkadaşlar bakabilir
Bende bunu bekliyordum  işte ya eşikleri merak ediyorum onuda alacağım inş :)

benim kargo merkez yerine soluğu siverek ilçede almış :) bana 100 km uzakta. kargoyu telefonla aradım yönlendirme yapacağız dediler yarın gelirmiş inşallah beklemeye devam. zamanı gelip kargosu gelmeyen arkadaşlar detaylardan hangi şubeye gittiğini kontrol etsin..

sallierim link' Alıntı:
Ön tampon kromu ile ilgili bir çalışmaları varmı acaba?

konu aras kargo ile alakalı.hayatımda gördüğüm en kötü kargo şirketi.1 kez kargomu kaybettiler hatta.4 gün sonra bulundu.yine geç getiriyorlar.Şikayet kaydı varsa gelince dolduracam.Dün öğlen adanaya gelen kargo bugün hala gelmedi.

edit:sabah 08.01 de evimin 200 metre ilerisindeki şubeye kargom ulaşmış.öğlen 2 yi geçti saat eve getirmediler.bu kadar rezil çalışan kargo şirketi görmedim

adRe J link' Alıntı:
Bende bunu bekliyordum  işte ya eşikleri merak ediyorum onuda alacağım inş :)
Eşiklerin fotoğraflarını dün paylaşmıştım adRe J Bey. Konuyu takip etmediğiniz nasıl da belli... cık cık cık! :D

mucahitduran link' Alıntı:
Deniz'im o ön tampon kromu ve sis farı kromu da şart... :D
aynen öyle.biraz param olsun onlara da el atmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda :D

Geri