abi hedef kitle belli sedan parasina jip bineyim diyor ama kazin ayagi oyle degil sonuc hayal kirikligi varsa 50 lira paran git iyi bi sedan al bu paraya jip olmaz olsada ondan bi numara olmaz benim felsefem bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar 55.000 60.000 arası yakıtı ve vergisi normal modelli bir s.u.v almayı düşünüyorum.nissan kaskai,ix 35.kıa sportage.asx mıtsubishi .bu modellerde sadece nissana lpg takılabiliyor.benzinlilerin sarfiyyatı biraz yüksek.dizellerin fiyatıda yüksek geliyor.
duster ,kaşgai .asx. cuk . muk bunlar dandik ötesi...
captiva sorunlu bi araç diye biliyorum .
bu sınıfta dizel alacağım diyorsan fiyatlar hayli yüksek bahsettiğin paraya gidip dandik bi suv almaktansa kral bi sedan alıp tadını çıkarmak daha mantıklı geldi bana
suv alacaksan ömürlük olsun. sağlam olsun , konforlu olsun diyorsan ( ki bu segmentte amaç bu olmalı ) daha yüksek bi mebla lazım ( bu sınıfın orta kalite de olan araçları RAV-4 ve CR-V gibi 90,000 lira civarı çünki ) yada ikinci ele yöneleceksin ?
bu kadar para ikinci ele verilip riske edilirmi oda ayrı bi handikap tabi . tanıdık bildik araç olmadıktan sonra bence verilmez.:?
hocam araban hayırlı olsun güle güle kullan .
ben bu saydığım araçları kullandım . sedan konforunu bulamadım .tamamen kendi görüşümdür .. 60.000 liraya bu sınıf bi jeep alacağıma gider insignia alırım.60,000 lira bi arabaya veriyorsamda onun yakıtını düşünmem ,yani düşünmemem lazım o zaman o kadara para gidip o arabaya vermemem lazım. benim görüşüm o yönde ...
bana jeep sürüyorum havasını veren bu sınıfta bı rav-4 var bi de cr-v ...
buda tamamen benim görüşüm .
X'ler -Q'ler felan onların sadece camından bakmışlığım var o kadar param olsa gider onlardan alırım . da yok maalesef.
arkadaş fikir sormuş bizde karaladık bildiğimiz kadarıylan tabi bunlar 10 liralık tigra ilen gezen bi vatandaşın fantezileri okurken bunuda göz önünde bulundurmak lazım
hocam araban hayırlı olsun güle güle kullan .
ben bu saydığım araçları kullandım . sedan konforunu bulamadım .tamamen kendi görüşümdür .. 60.000 liraya bu sınıf bi jeep alacağıma gider insignia alırım.60,000 lira bi arabaya veriyorsamda onun yakıtını düşünmem ,yani düşünmemem lazım o zaman o kadara para gidip o arabaya vermemem lazım. benim görüşüm o yönde ...
bana jeep sürüyorum havasını veren bu sınıfta bı rav-4 var bi de cr-v ...
buda tamamen benim görüşüm .
X'ler -Q'ler felan onların sadece camından bakmışlığım var o kadar param olsa gider onlardan alırım . da yok maalesef.
arkadaş fikir sormuş bizde karaladık bildiğimiz kadarıylan tabi bunlar 10 liralık tigra ilen gezen bi vatandaşın fantezileri okurken bunuda göz önünde bulundurmak lazım
Haklısınız elbette ama işte burada bahsedilen araçlar suv veya jip değil crossover. Yani araç jeep değil. D sınıfı yüksek stationwagon da diyebiliriz zaten ruhsatta station olarak geçiyor. Ayrıca şöyle bir şey var eğer bir arabaya 60000TL verebiliyorsan yakıtı düşünmezsin mantığı şu ana kadar duyduğum en garip düşüncelerden biri, arabaya 60000TL verebilmenin günümüz akaryakıt fiyatlarını da göz önüne alırsak yakıtı düşünmeyecek kadar rahat bir ekonomik düzeye sahip olmak gibi bir şey ifade ettiğini sanmıyorum. Yani ben araba almak için çıkarıp 60000TL verebiliyorum diye lpg ile 70 liraya gidebileceğim yeri benzinle 120 liraya gitmek durumunda mıyım.
Bu konuyla ilgili bir anımda var hatta. Arabayı aldık 2. Haftasında götürdüm lpg taktırıyorum montaj esnasında arabanın etrafında dolanıyorum. Ayar yaptırmaya bi adam geldi brodwayle. Yanıma geldi vay arkadaş ne adamlar var ya gidip 60-70bin verip aldığı arabaya bak bide lpg taktırıyor utanmadan dedi. Gülümsedim adama. Senin mi dedi. Evet dedim, çok mu yakıyor dedi 50 kuruş dedim. O zaman taktırılırmış tabi dedi Hayırlı olsun dedi gitti.