sabah sabah kaza yapıyorduk:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zafzaf00

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
E5 merter yönünden haliçe doğru geliyordum. en sağdan 70 80 sakin sakin giderken sağdan aksaray katılımından siyah bir opel hiç yola bakmadan tali yoldan önüme bir atladı Allahtan zaten sakin gidiyordum ve hep o yolu kollarım ama hiç beklemiyordum öyle bir hareketi asıldım frene anında dedim girecem buna yandan hafif sol yaptım girdi önüme tamgaz devam bende peşinden ama nasıl gidiyor. benim arabada kesik zaten ama takıldım bi kere aldım takibe baktım makaslar falan trafiğide tehlikeye sokacak ona uyupta kıroluk yapmayalım deyip uzaktan boş şeritlerle takibe aldım bunu. bi yandanda 155 i arayıp plaka ve güzergah verip olayı anlattım. okmeydanı rampa boştu yüklendim bunu yakaladım ama önüne geçemedim bu makaslara devam edince ilerde biliyorum trafik tıkanacak orda yakalarım diye de sıkıştırmadım. tabi trafik sıkıştı sağ şerit herzaman daha iyi akar:) ordan gidip yakaladım bunu en solda kalmış gidemiyo orta şeride yanına kıvrılıverdim bir baktım sarışın bir bayan. (sarışınlığın etkisiyle herhalde sol şerit gider diye girmiş ama kalmış:)) içimden sürüşünü tebrik ettim ama kıroluğunu asla:) 1 kez kornaya bastım camı indirdim tabi bu bakmıyo. bi daha bastım bakınca alkışlayıp devam ettim. anlamışsa anlamıştır. hadi biz erkekleri anlıyorumda doğuştan çoğumuzda var bu bastırılmış saldırganlıktan dolayı trafikteki saçma sapan hareketler ama bir bayanda görünce hiç yakıştıramıyorum:( bu arada mecidiyeköye kadarda bir tek polis yoktu oda ayrı bir konu..

Geçmiş olsun. Ucuz atlatmışsınız. İnsan trafikte bu denli araba kullanan bayan gördüğünde gerçekten şaşırıyor.

Son düzenleme:
gecmıs olsun zafer abı

kendısını sıteye yonlendırseydınız yenı bır uyemıs daha olurdu

Geçmiş Olsun Zafer

sarısınsa korkulur :D trafik kurallarını unutuvermıstır :D

edit: sözüm meclisten dısarı :)

Son düzenleme:
sarışın derken sözü meclis dışına atmakta fayda var arkadaşlar,zira birçoğumuzun eşi ,annesi veya kardeşi de araç kullanmakta !!

Geçmiş olsun Zafer abi. E5 ciddi salakların buluşma yeri gibi, araba kullanmayı bilmeyen bir sürü insan var. Hergün kullandığım yol, neler oluyo anca kullananlar bilir. Mecidiyeköyden Bakırköy istikametine giderken Edirnekapıda orta şeritte geri geri gideni gördükten sonra herşey normal geliyo bana.

Gecmis olsun..... Problem direksiyonda sarisin bayan olmasinda degil, problem arabada. Bu Opel sahipleri hep boyle, manyak gibi araba kullaniyorlar :)

geçmiş olsun, böyle hızlı bayanları trafikte görmek güzel:)

(tabi senin yaşadığın bu olay gibi kara balta hareketler yapmamaları kaydıyla:):):)

Geçmiş olsun Zafer. Bu sıkıcı durumun ardından biraz moralini yükselteyim. Sarışının (sarışın diye genelleme yapmayalım sonuçta bu bir şaka) çözdüğü bir matematik sorusu;

aptalsariinvematematk3.jpg

Geri