E5 merter yönünden haliçe doğru geliyordum. en sağdan 70 80 sakin sakin giderken sağdan aksaray katılımından siyah bir opel hiç yola bakmadan tali yoldan önüme bir atladı Allahtan zaten sakin gidiyordum ve hep o yolu kollarım ama hiç beklemiyordum öyle bir hareketi asıldım frene anında dedim girecem buna yandan hafif sol yaptım girdi önüme tamgaz devam bende peşinden ama nasıl gidiyor. benim arabada kesik zaten ama takıldım bi kere aldım takibe baktım makaslar falan trafiğide tehlikeye sokacak ona uyupta kıroluk yapmayalım deyip uzaktan boş şeritlerle takibe aldım bunu. bi yandanda 155 i arayıp plaka ve güzergah verip olayı anlattım. okmeydanı rampa boştu yüklendim bunu yakaladım ama önüne geçemedim bu makaslara devam edince ilerde biliyorum trafik tıkanacak orda yakalarım diye de sıkıştırmadım. tabi trafik sıkıştı sağ şerit herzaman daha iyi akar ordan gidip yakaladım bunu en solda kalmış gidemiyo orta şeride yanına kıvrılıverdim bir baktım sarışın bir bayan. (sarışınlığın etkisiyle herhalde sol şerit gider diye girmiş ama kalmış) içimden sürüşünü tebrik ettim ama kıroluğunu asla 1 kez kornaya bastım camı indirdim tabi bu bakmıyo. bi daha bastım bakınca alkışlayıp devam ettim. anlamışsa anlamıştır. hadi biz erkekleri anlıyorumda doğuştan çoğumuzda var bu bastırılmış saldırganlıktan dolayı trafikteki saçma sapan hareketler ama bir bayanda görünce hiç yakıştıramıyorum bu arada mecidiyeköye kadarda bir tek polis yoktu oda ayrı bir konu..