sabah sabah kaza yapıyorduk:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gecmıs olsun zafer abı

kendısını sıteye yonlendırseydınız yenı bır uyemıs daha olurdu

aslında aklıma gelmedi de değil. ben onu alkışladıktan sonra özür dileseydi opelim neti tavsite ederdim.

sarışın derken sözü meclis dışına atmakta fayda var arkadaşlar,zira birçoğumuzun eşi ,annesi veya kardeşi de araç kullanmakta !!

haklısın kardeş. söz meclisten dışarı:) esmerlerde de ne hareketler görüyoruz. yazının devamında zaten erkeklere iğneyi batırıp bayanlara çuvaldızı saklamışız. bir cümleye odaklanma yazının tamamına odaklan:) sonuçta bizimkilerde kullanıyo ama insan gibi kullanıyor... bu işin kadını erkeği olmaz...

Geçmiş olsun Zafer abi. E5 ciddi salakların buluşma yeri gibi, araba kullanmayı bilmeyen bir sürü insan var. Hergün kullandığım yol, neler oluyo anca kullananlar bilir. Mecidiyeköyden Bakırköy istikametine giderken Edirnekapıda orta şeritte geri geri gideni gördükten sonra herşey normal geliyo bana.

dediğin gibi e5 te ne ararsan var:) bana yakalanmasınlar kameraya çekip iem e yolluyorum

Geçmiş olsun Zafer. Bu sıkıcı durumun ardından biraz moralini yükselteyim. Sarışının (sarışın diye genelleme yapmayalım sonuçta bu bir şaka) çözdüğü bir matematik sorusu;

aptalsariinvematematk3.jpg

vay be sonsuz işareti ni yan gelip yatmış "8" zannedersen "5" i yan yatırınca denklem çözülüyor demek ki:) sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün abi...

bu gibi durumlarda uymamak lazım bu tip krolara boşu boşuna kendinizi tehlikeye atmışsınız peşinden gitmek için ya bide erkek çıksaydı inatlaşıp iş kavgaya dönüşseydi birinize bişey olsaydı allah korumuş her yönden sizi çok çok geçmiş olsun diyorum abi.

geçmiş olsun

bu gibi durumlarda uymamak lazım bu tip krolara boşu boşuna kendinizi tehlikeye atmışsınız peşinden gitmek için ya bide erkek çıksaydı inatlaşıp iş kavgaya dönüşseydi birinize bişey olsaydı allah korumuş her yönden sizi çok çok geçmiş olsun diyorum abi.
Çok haklısın. zaten ben kovalayınca baktım tehlikeli hareketler yapıyo uzaktan takibe aldım. zaten yol her sabahki güzergahım. trafiğini iyi biliyom trafik tıkanınca yakaladım zaten. takibin bi amacıda polise verdiğim ihbarı değerlendirip yakalıyolarmı onu görmekti ama mecidiyeköye kadar 1 polis yoktu o gün...

Geçmiş Olsun ,muhatap olmayacaksın böylelerle, Allahından bulsun diceksin bakıcaksın yoluna :) çok canını sıkarsa 155 e ihbar edersin ama onlarında buna karşı bir şey yapacakları şüpheli, en azından kendini rahatlatırsın

geçmiş olsun Zafer abi sarışını görüdğünde uykun felan açılmıştır artık abi :) şaka bi yanada kasap çok...

Geri