- Konuyu Başlatan
gecmıs olsun zafer abı
kendısını sıteye yonlendırseydınız yenı bır uyemıs daha olurdu
aslında aklıma gelmedi de değil. ben onu alkışladıktan sonra özür dileseydi opelim neti tavsite ederdim.
sarışın derken sözü meclis dışına atmakta fayda var arkadaşlar,zira birçoğumuzun eşi ,annesi veya kardeşi de araç kullanmakta !!
haklısın kardeş. söz meclisten dışarı esmerlerde de ne hareketler görüyoruz. yazının devamında zaten erkeklere iğneyi batırıp bayanlara çuvaldızı saklamışız. bir cümleye odaklanma yazının tamamına odaklan sonuçta bizimkilerde kullanıyo ama insan gibi kullanıyor... bu işin kadını erkeği olmaz...
Geçmiş olsun Zafer abi. E5 ciddi salakların buluşma yeri gibi, araba kullanmayı bilmeyen bir sürü insan var. Hergün kullandığım yol, neler oluyo anca kullananlar bilir. Mecidiyeköyden Bakırköy istikametine giderken Edirnekapıda orta şeritte geri geri gideni gördükten sonra herşey normal geliyo bana.
dediğin gibi e5 te ne ararsan var bana yakalanmasınlar kameraya çekip iem e yolluyorum
Geçmiş olsun Zafer. Bu sıkıcı durumun ardından biraz moralini yükselteyim. Sarışının (sarışın diye genelleme yapmayalım sonuçta bu bir şaka) çözdüğü bir matematik sorusu;
vay be sonsuz işareti ni yan gelip yatmış "8" zannedersen "5" i yan yatırınca denklem çözülüyor demek ki sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün abi...