sabah sabah kaza yapıyorduk:(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zafzaf00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben her gün 4 saat trafıkteyım istanbulda.hatalı hareket yapanları kovalamaya çalışsam otoban polisi gibi olurum heralde:)

Geçmiş olsun ve İstanbul'da yaşanmaz! :)

bu sabah gene bir sarışına denk geldim. bahçelievlerden yola beraber çıktık efesin orda o bozuk yola girdi bende açık yoldan onu geçtim gittim. sonra ben radyoyu kurcalarken yavaşlamıştım arkamdan yetişmiş:) sonra ben e5 e çıkınca 80 90 gittim ama sağdan boş şeritten buda soldan makaslarda:) zaten o beni zorladı ama ben boşluklardan yan yollardan onun hep önüne geçtiydim.(ben sakin sakin buda makaslarla yani buda makasçı çıktı:) ben bunu gene haliçte rampadan inerken sağdan geçip en sağ kendimi atıp yavaşladım ki gaza gelmesin gitsin yoluna gitti zaten bende yavaş yavaş sağdan giderken okmeydanı sapağını geçince beni polis çevirdi:) zaten sağdan yavaş gidiyordum. açtım camı sakın emniyet şeridi demeyin yerde kesik çizgi var dedim. polis güldü güleç bir polisti zaten. yok sen evrakları ver dedi hayırdır dedim sorgu yapıyoz dedi öndede siyah bi 3.20 çevirmişler. ehliyeti verdim ruhsat yok ama dedim kayıp çıkaramadık daha ek1 sordu oda yok dedim fotokopileri çıkardım bakmadı bile yüzüme baktı güldü hadi ruhsatsız fazla dolaşma dedi bende güldüm teşekkür ettim. saldı beni. polis dediğin böyle olacak işte güleryüzlü:) dedim günahını almayım ama sarışınmı ispiyoladı ama öyle kapışma falanda olmadı ki. hatta haznedarda ona yol bile verdim macerada ööle başlamıştı:) ara yolları boş şeritleri bilince kapışmaya gerek kalmıyo zaten tarzım değil... herhalde tesadüf idi.
sonuçta aramızda makasçı bacılarda var onlarada uymamak lazım. bakalım benim eşimde pişiyor yakında dikkatli uysal bir bayan daha (3 tane kazandırmıştım daha önce:)) trafiğe kazandıracağımı umuyorum.

Son düzenleme:
Hep te sana mı denk geliyorlar yahu, bırak kendi hallerine gitsinler :)

Hep te sana mı denk geliyorlar yahu, bırak kendi hallerine gitsinler :)

Şeytan tüyü var da ondan :)

Geri