Bülent karter contasını kendimizde biraz uğraşsak en kötü şartlarda yağ pompasınıda söküp takmak şartıyla 1 saatte değiştirebiliriz.bende krank keçesini değiştirdim ve Şanzıman komple aşağıya indi.Debriyaj balatası,bilyası vs.elden geçti.Kontrol yapıldı,tekrar yerine takıldı.Arkadaşın sorunuda benim başıma gelen aynı olay ve % 98 krank keçesinden sızdırmaya başlamış.Daha başlangıç aşamasında olduğu için yerini tam tespit edemiyorlar.Hoş benim 3-4 ay kadar uğraştıktan sonra ve 2 defada karter contasını değiştirdikten sonra krank keçesinde olduğu anlaşıldı ama gelde bana sor.Bu arada Recep Kardeşim yapman gereken kısaca şöyle
1-Aracın altını güzelce yıkatıp lifte çıkart
2-Motoru araç liftteyken çalıştır ve biraz gaza yüklen
3-Araç sıkışmaya başlayınca yağ damlayan yer bariz belli oluyor
4-Krank keçesi ise onu,karter contası ise (motorun en altında karter denilen motor yağının muhafaza edildiği,yağ pompasının da orada bulunan yağı motora aktardığı bölüm KARTER dir) karter contasını değiştirirsin
Son olarak Karterden sızan motor yağıdır.Krank Keçesinden ise ŞANZIMAN YAĞI.dikkat et.Yağlar kıvam olarak ısınınca hemen hemen aynıdır.Ama eksildikleri yer farklıdır.Sevgiler