Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sahip olduğumuz araç bakım ve temizlik ürünleri
araçlarımızın iç plastik döşemesi özellikle navigasyon etrafı veya orta tuş takımı çabuk kirleniyor.parmak izleri gitsin diye bugün benzinciden sünger aldım sürdüm .süngerde ne var bilmiyorum yağ gibi güzel kokulu bişi vardı.ama yağlıymış gibi oldu hiç güzel olmadı kuru bir bezle sildim şimdide pamak izi gitti yağ kaldı
lidokain link' Alıntı:
araçlarımızın iç plastik döşemesi özellikle navigasyon etrafı veya orta tuş takımı çabuk kirleniyor.parmak izleri gitsin diye bugün benzinciden sünger aldım sürdüm .süngerde ne var bilmiyorum yağ gibi güzel kokulu bişi vardı.ama yağlıymış gibi oldu hiç güzel olmadı kuru bir bezle sildim şimdide pamak izi gitti yağ kaldı
Kipanın alkolsüz ıslka mendi ile sil hocam tertemiz olur. süngerde bir daha sakın kullanma adi süngerlerin içinde vernik-parlatıcı kalıcı leke bile bırakabiliyor
Sevgili arkadaşlar, geçen yaptığım korumadan sonraki fotoğrafları gönderiyorum. Metro mavi rengi görmek isteyen de olabilir. Fotoğraflarda gördüm, davlumbaza dressing uygulamamışım, biraz kötü duruyor.