Sahip olduğumuz araç bakım ve temizlik ürünleri

Ynt: Sahip olduğumuz araç bakım ve temizlik ürünleri

Hayırlı olsun, güle güle kullanın arkadaşlar.

Eskiden bende olmayan bir ürünü gördüğümde resmen panikliyordum! Halen dolabım ağzına kadar ürünle dolu ama artık aracı mümkün olduğunca kendim yıkayıp kılcal daireseller artmadıkca bakım yapmayacağım.

Hatta son yıkamada aracın içini hafif sabun emdirilmiş süngerle bir güzel temizledim; en pahalı ürüne bile gerek bırakmayacak bir temizlik elde ettim!

Tolga KARACA link' Alıntı:
Hayırlı olsun, güle güle kullanın arkadaşlar.

Eskiden bende olmayan bir ürünü gördüğümde resmen panikliyordum! Halen dolabım ağzına kadar ürünle dolu ama artık aracı mümkün olduğunca kendim yıkayıp kılcal daireseller artmadıkca bakım yapmayacağım.

Hatta son yıkamada aracın içini hafif sabun emdirilmiş süngerle bir güzel temizledim; en pahalı ürüne bile gerek bırakmayacak bir temizlik elde ettim!

O ürünler dolapta bozulur, sen at onları çöpe İzmir tarafına doğru yuvarlayaraktan. (:

Hiç böyle şeylerim olmadı. Ne ürünler varmış.
Her bölgeye ayrı ürün. Artık yeni arabaya böyle şeyler yakışır.
Öğrenicez artık burdaki arkadaşların tecrübelerinden

Hakan hocam bu ürünlerin görevi, nerden aldığınız ve uygulama videsu bekliyorum sizden.Aynısını bende denemek isterim. :)
Bizim sonax tadilata girmiş benim tosunda 1,5 aydır yıkanmadı yağmurla karla yıkanıyor.

tomacco link' Alıntı:
Hakan hocam bu ürünlerin görevi, nerden aldığınız ve uygulama videsu bekliyorum sizden.Aynısını bende denemek isterim. :)
Bizim sonax tadilata girmiş benim tosunda 1,5 aydır yıkanmadı yağmurla karla yıkanıyor.
İzmir dönüşü uygulama yapacağım bol bol hem video hem resim ekleyeceğim

Yikamacin mi sizin urunlermi hakan bey. Bu arada tampon altlarindaki siyah yere bisey suruyomusunuz ben torpido cilasi suruyorum sonradan beyazlatirmi  acaba

Hatirlamisken bu magirias wax 2 kullandiginz urun nasil cok methetmislerdide.

Geri