Ynt: Şaka 2.Baskı balata bitmesi 80 km arayla
Böyle cevaplar verilmesi Opel'in kalitesini çok düşürüyor.Zorlamışsın demek ne demek ya?Benimle birlikte 24 saat araçtaydın mı da, zorlamışsın diyorsun?Ya da araçta benim hangi pedala kaç defa ne kadar bastığımı gösteren bir cihaz var mı da, zorladın diyorsun.
Östelik bu aracın kasası nasıl çarpışma testlerindeki yükleri karşılayabilir yapılıyorsa, piston sekmanından tutun egsozuna kadar bu motor, şanzıman, kasanın oluşturduğu tüm olası yüklere dayanabiliyor olması lazım.Dayanmıyorsa tasarım yanlıştır.Maalesef bu olasılığı hiç dile bile getirmiyorlar.
Gelişmeleri yakından takip ediyor olucam.
Özer link' Alıntı:Anil servisin birsey anladigi yok. Araci aldim menude araci en yakin zamanda servise goturun yazio bu ne dedim. Plaka isiklari beyaz ya ondan diolar ne alaka kardesim dedim pc ye bagladik guncelledik ondan yapar diolar sari yapin grcicek dio ba bak lafa bak. Sonra dun cekici Aldi araci aradim yapan ustayi diorki zorlamisindir bastim once badtim kufuru snra evet tir cekiorum bu aracla dedim kapadim. Yrn ola hayrola
Böyle cevaplar verilmesi Opel'in kalitesini çok düşürüyor.Zorlamışsın demek ne demek ya?Benimle birlikte 24 saat araçtaydın mı da, zorlamışsın diyorsun?Ya da araçta benim hangi pedala kaç defa ne kadar bastığımı gösteren bir cihaz var mı da, zorladın diyorsun.
Östelik bu aracın kasası nasıl çarpışma testlerindeki yükleri karşılayabilir yapılıyorsa, piston sekmanından tutun egsozuna kadar bu motor, şanzıman, kasanın oluşturduğu tüm olası yüklere dayanabiliyor olması lazım.Dayanmıyorsa tasarım yanlıştır.Maalesef bu olasılığı hiç dile bile getirmiyorlar.
Gelişmeleri yakından takip ediyor olucam.