Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tabiki Ahmet...Biz her zaman görüşüyoruz zaten..amaç sizlerlede tanışabilmek...50 sayfada telefon numaralarımız var..Herhangi bir durumda buradan ulaşabilirsin.. ;)

allah razı olsun, bende bu topluluğa katılmak isterim ama cumartesi de çalışıyorum fırsat bulup kaçabilirsem gelecem

abi cumartesi dükkanda tek başıma tırmaladım :( çok yorucu bi gündü pazar hafta tatilim bugünde gidiyorum izmite oto pazarına galericiler sitesini falanda gezecem düzgün bişey var mı diye:D

Valla çok şey kaçırdın..C.tesi Orman parkta buluşup ordan Gencer'in arabasına baktırmaya sanayiye gittik...Ordan Kent Parka...Daha sonra Seat bayi öztürklerde arabaları kurcaladık...Ordan ver elini kırkpınar....Güzel bir mangal yaptık..Sonra Sapanca sahili ve Finish...Mangal sezonu açılmıştır haberiniz olsun.. :)

tamam.abi bugün itibari ile ben Bulgaristana gidiyorum herkes kendine iyi baksın.haftasonu olan etkinlik için de herkese ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim....Allah tekrarının nasip etsin hoşda kalın....

bu iş güç sosyal aktiviteyi sıfıra indirdi, kendimize vakit ayıramıyoruz artık :(

Geri