Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
10042010018.jpg
467810042010019.jpg
169010042010020.jpg
200510042010021.jpg

343310042010029.jpg

Soldan sağa: Fatih,Aşkın,Şevket,Çağrı,Mutlu,Ali ---Fotoğrafçımız :Gökhan

Gelen,gelemeyen herkese teşekkürler...Mangal sezonu açtık..Bundan sonra buluşmalarımız tıkınmakla geçer heralde.. :) Resimler biraz büyük oldu...Malum imageshack kullanılamıyor.. Bu aktivite bitti,artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz..Dostluk kazansın :)

Ali yolun açık olsun kardeşim..Bizlerle beraber olduğun için biz sana teşekkür ederiz.. ;)

Aşçınız sağlammış arkadaşlar :D bir insanın eline mangal bu kadar mı yakışır :D Ellerine sağlık Aşkın yemiş kadar olduk :) bi daha ki mangal partisini kaçırır mıyım ben.

Aşçınız sağlammış arkadaşlar :D bir insanın eline mangal bu kadar mı yakışır :D Ellerine sağlık Aşkın yemiş kadar olduk :) bi daha ki mangal partisini kaçırır mıyım ben.

Aşçımız sağlamdı tabi Gencer...On numara yaptı valla..Ellerine sağlık...Birdakine daha kalabalık olur kanımca :) Mekan buluruz bir dahakine,bu biraz apar topar oldu...

Hayırlı olsun Mehmet...Alıcaklarının listesinde Honda'da var..Başlamadan kaybetmeyelim seni. :)

Telefonu kaydettim birdahaki sefere umarım şanşlı olursun.. :)

Ali imageshack sıkıntılı olduğu için başka siteden yükleme yapabildim..Resimler büyük,ondan sayfa açmıyordur ben sana maille atarım şimdi...

Geri