Sakarya'lı Opelciler Buraya !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akduman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ali sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum kardeşim.Bize Erdem usta gibi bir opelci bulduğun için.Adam 10 numara iş yapıyor gerçekten takdir ettim.Sakarya' da Opel ustası arayanlara bir kez de ben tavsiye edeyim :) Balkanın yanında Opel Özel Servis Erdem usta.

Ali sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum kardeşim.Bize Erdem usta gibi bir opelci bulduğun için.Adam 10 numara iş yapıyor gerçekten takdir ettim.Sakarya' da Opel ustası arayanlara bir kez de ben tavsiye edeyim :) Balkanın yanında Opel Özel Servis Erdem usta.

Gencer sıkıntı kesin olarak neymiş..Ne kadara mal oldu?

Gencer sıkıntı kesin olarak neymiş..Ne kadara mal oldu?

Sıkıntı şanzumandanmış.Ayna mahruti değişti,Bilya dağılmış,bilyanın üzerinde gezdiği mil ve bilya değişti,bunlar 830 tuttu. Bu arada kalorifer peteği delikmiş su eksiltme sorunu vardı onu da elektrikçide değiştirmiş 60 petek + 50 işçilik 110 da o tuttu.toplam 940 liraya mal oldu.

Sıkıntı şanzumandanmış.Ayna mahruti değişti,Bilya dağılmış,bilyanın üzerinde gezdiği mil ve bilya değişti,bunlar 830 tuttu. Bu arada kalorifer peteği delikmiş su eksiltme sorunu vardı onu da elektrikçide değiştirmiş 60 petek + 50 işçilik 110 da o tuttu.toplam 940 liraya mal oldu.

:eek: Offf diyorum...Fenaymış durum..İnşallah başka iş çıkarmaz meret..Yıllık yiyeceği parayı 3 günde yedi...:(

:eek: Offf diyorum...Fenaymış durum..İnşallah başka iş çıkarmaz meret..Yıllık yiyeceği parayı 3 günde yedi...:(

Aynen öyle dostum.Usta şanzumandan yana sıkıntı olmaz artık dedi.Çıkan parçaları gördüm baya bi aşınmış yine iyi çıktık bu fiyata.Parçaları Ekine sordum aynamahruti 830, mil 909 lira dediler.İşçilikte en 350 - 400 alırlardı.İnşallah dahada sorun çıkarmaz diyorum bende :)

Aşçımız sağlamdı tabi Gencer...On numara yaptı valla..Ellerine sağlık...Birdakine daha kalabalık olur kanımca :) Mekan buluruz bir dahakine,bu biraz apar topar oldu...

Hayırlı olsun Mehmet...Alıcaklarının listesinde Honda'da var..Başlamadan kaybetmeyelim seni. :)

Telefonu kaydettim birdahaki sefere umarım şanşlı olursun.. :)

yok abi biz burdayız ya hondada olsa muhabbet koyu burda:D

Geri