eyvaallah abi sagol...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum kardeşim.Bize Erdem usta gibi bir opelci bulduğun için.Adam 10 numara iş yapıyor gerçekten takdir ettim.Sakarya' da Opel ustası arayanlara bir kez de ben tavsiye edeyim Balkanın yanında Opel Özel Servis Erdem usta.
rica ederim de bu işin bana cok bi kıyağı olmadı
Gencer sıkıntı kesin olarak neymiş..Ne kadara mal oldu?
Sıkıntı şanzumandanmış.Ayna mahruti değişti,Bilya dağılmış,bilyanın üzerinde gezdiği mil ve bilya değişti,bunlar 830 tuttu. Bu arada kalorifer peteği delikmiş su eksiltme sorunu vardı onu da elektrikçide değiştirmiş 60 petek + 50 işçilik 110 da o tuttu.toplam 940 liraya mal oldu.
Offf diyorum...Fenaymış durum..İnşallah başka iş çıkarmaz meret..Yıllık yiyeceği parayı 3 günde yedi...
Aşçımız sağlamdı tabi Gencer...On numara yaptı valla..Ellerine sağlık...Birdakine daha kalabalık olur kanımca Mekan buluruz bir dahakine,bu biraz apar topar oldu...
Hayırlı olsun Mehmet...Alıcaklarının listesinde Honda'da var..Başlamadan kaybetmeyelim seni.
Telefonu kaydettim birdahaki sefere umarım şanşlı olursun..