Birkaç sefer dinledim ama anlayamadım.Anladım teşekkür ederim. Peki bu ses için bir fikrin varmı. Mesela şu parçadanda yapabilir dediğin. Ona göre kontrollerini yaptırayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birkaç sefer dinledim ama anlayamadım.Anladım teşekkür ederim. Peki bu ses için bir fikrin varmı. Mesela şu parçadanda yapabilir dediğin. Ona göre kontrollerini yaptırayım
Doğrudur yakından dinlemek gerek aslında trim seside var sanki videodaValla hocam çekebildiğim kadar net çekmeye çalıştım ben sürekli duyduğum için hemen farkediyorum. Zaten ses hemen başlayıp bitiyor. O şekilde ayarladım ben
Aynen hocam bahsettiğim o ses trim sesi gibi geliyor ama 4. Ve 5. Viteste sadece geliyorDoğrudur yakından dinlemek gerek aslında trim seside var sanki videoda
Aslında haklısınız bunu deneyecem mutlaka. Ölmezsem diyarbakırda hallederim bu ay içinde. Cevaplar için teşekkür ederimaracı lifte alıp 4-5 viteste dinlemek gerekiyor nereden geldiğien rahat böyle bulunur belkide kulaklarda ufak bir kama var ve titreşimi içereye iletiyordur. Motorlar fisktürle takılır yerine fabrikada dıarıda bunu mükemmel yapmak imkansız çünkü
Telefonu pedalları engellemeyecek şekilde yere koyun..Ses daha net duyulacaktır...Valla hocam çekebildiğim kadar net çekmeye çalıştım ben sürekli duyduğum için hemen farkediyorum. Zaten ses hemen başlayıp bitiyor. O şekilde ayarladım ben
Hocam yarın düz bir yolda denerim bunuda atarım burayaTelefonu pedalları engellemeyecek şekilde yere koyun..Ses daha net duyulacaktır...