şanzıman sorunu ve usta önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mhsnmtn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Anladım teşekkür ederim. Peki bu ses için bir fikrin varmı. Mesela şu parçadanda yapabilir dediğin. Ona göre kontrollerini yaptırayım
Birkaç sefer dinledim ama anlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: Mhsnmtn
Valla hocam çekebildiğim kadar net çekmeye çalıştım ben sürekli duyduğum için hemen farkediyorum. Zaten ses hemen başlayıp bitiyor. O şekilde ayarladım ben

Valla hocam çekebildiğim kadar net çekmeye çalıştım ben sürekli duyduğum için hemen farkediyorum. Zaten ses hemen başlayıp bitiyor. O şekilde ayarladım ben
Doğrudur yakından dinlemek gerek aslında trim seside var sanki videoda

• Beğen
Doğrudur yakından dinlemek gerek aslında trim seside var sanki videoda
Aynen hocam bahsettiğim o ses trim sesi gibi geliyor ama 4. Ve 5. Viteste sadece geliyor

aracı lifte alıp 4-5 viteste dinlemek gerekiyor nereden geldiğien rahat böyle bulunur belkide kulaklarda ufak bir kama var ve titreşimi içereye iletiyordur. Motorlar fisktürle takılır yerine fabrikada dıarıda bunu mükemmel yapmak imkansız çünkü

• Beğen
aracı lifte alıp 4-5 viteste dinlemek gerekiyor nereden geldiğien rahat böyle bulunur belkide kulaklarda ufak bir kama var ve titreşimi içereye iletiyordur. Motorlar fisktürle takılır yerine fabrikada dıarıda bunu mükemmel yapmak imkansız çünkü
Aslında haklısınız bunu deneyecem mutlaka. Ölmezsem diyarbakırda hallederim bu ay içinde. Cevaplar için teşekkür ederim

Telefonu pedalları engellemeyecek şekilde yere koyun..Ses daha net duyulacaktır...

• Beğen
Tepkiler: Cemil
Geri