M
mdellal
Bilgi Girilmemiş
Manueli tercih ederim ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+54haydarman' Alıntı:arkadaşım,otomatik gibisi yok, ne uğraşacaksın vitesle, baz gaz sadece yoluna bak, oh ne rahat....lüks hayat...
sayın lnd 4-3-2-1 konumu mesela 1 e alırsan vıtesı sadece bırle gıder arac bagırtsan dahı hep 1 le gıder 2 ye alırsan 1-2 arasında gıder 3 ve 4 aynı sekılde, mesela vıraja gırdın madem devırlı gırmek ıstıyorsun cek 4 konumuma yetmedımı cek 3 konumuna bu kadar basıt.. buzda kalkıs olarakda son teknolojı otomatık vıtesler cok super. ancak camura veya asırı kara saplandınmı fazla yapacak bırseyın yokLND' Alıntı:nasıl olacak peki dostum o yaaa şimdi mesela bizim burda ankarada akay kavsagı var al gecit ve uzun biraz cıkstada rampaya sardırıyorum o yüzden hem virajlı hem rampa hemde kısın malum buz o yüzden ben atıyorum 2 ye köpek gibi tırmanıyor araba ama otomatikte nasıl yapıcaz bunu
neden soruyorum bunu oda ayrı bir konu ben sadece d n r p yi kullanırım mesela şu 1-2-3 ne işe yarar bilmem onlarla alakası varsa bu konudaki benim cahilliğim kusura bakma
alpago' Alıntı:Hayatımda otomatik vites kullanmadım. Bu yüzden yorum yapamıyorum