tabii ki otomatik. bir elin bir ayağın boşta konsantrasyonun çok daha fazla. Arkadaşlar kızmayın ama düz vites hamallıktan başka bir şey değil. otomatik viteste dur-kalk trafikte seyrederken yemek bile yersiniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bide ben motor frenini çok seviyorum otomatikte çok sinir oluyorum bu duruma, birde kick downa tepkisi geçikmeli arabada tüm kontrol bende olmalı + yakıt sorunu da var.
keyfını bozma yaa devam et 5. vıteste bırsey olmaz bıraz yuksek gazla kalkıverben istanbulda yasayan biri olarak hala manuel vites derim...tadı baska bence..
ama otomatık tede ayrı bi keyif olduğunu soylemeden edemem...mesela yolda gidiyosun bi kolun hatunun omzunda rahat rahat. ama manuelde tam kolunu atıysun muhabbet on numara trafik bi sıkısıyo haydeee ugras sımdı vıtesle butun şevk kacıyo
keyfını bozma yaa devam et 5. vıteste bırsey olmaz bıraz yuksek gazla kalkıver
ee sanayıcıler nasıl kazanacakolur baskı balata senden ozmn
ben istanbulda yasayan biri olarak hala manuel vites derim...tadı baska bence..
ama otomatık tede ayrı bi keyif olduğunu soylemeden edemem...mesela yolda gidiyosun bi kolun hatunun omzunda rahat rahat. ama manuelde tam kolunu atıysun muhabbet on numara trafik bi sıkısıyo haydeee ugras sımdı vıtesle butun şevk kacıyo
abi ya, budur işte, 2 gündür kıvranıyorum, şu dediğini nasıl foruma yazsam diye
tebrik ve teşekkür ediyorum... anladın sen