Scarlet :)

Ynt: Scarlet :)

Arkadaşlar çok çok teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için iyi ki forumumuz var araç konusunda fazlaca deneyimim olmamasına rağmen pek çok şey öğrendim  :)

gradient link' Alıntı:
Hayirli olsun. Cok guzel. Cam filmi markasi ve kac numara ogrenebilir miyim?

Merhaba, Opan'da aracı teslim almadan evvel takılmıştı lakin bu işlere çok vakıf olmadığımdan marka sormak aklımıza gelmemişti tek bildiğim numara konusunda kararsız kalmıştık, 2 numara diye anlaştığımızı hatırlıyorum ancak sonrasında satış elemanına Polis'in sıkıntı çıkarmayacağı kadar koyu yapalım demiştim 2 olarak yaptılar diye tahmin ediyorum.

Arabanız çok güzel görünüyor gerçekten Allah kaza bela vermesin, maşallah.

GNSpower link' Alıntı:
Arabanız çok güzel görünüyor gerçekten Allah kaza bela vermesin, maşallah.

Doğan bey teşekkür ediyorum sizin de kardaki fotolara bakmıştım doğal ortamında baya agresif görünüyor araba :) hangi kar lastiklerini kullanıyorsunuz acaba ve tavsiye eder misiniz?

TonyDanza link' Alıntı:
Doğan bey teşekkür ediyorum sizin de kardaki fotolara bakmıştım doğal ortamında baya agresif görünüyor araba :) hangi kar lastiklerini kullanıyorsunuz acaba ve tavsiye eder misiniz?

Sn. TonyDanza kar lastiği kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim ama ne yazık ki ben kar lastiği kullanmadığım için hangisi daha iyi bilemiyorum. (:  Malum İzmir'de yaşadığım için bizim burada kar görme şansımız Halley kuyrukluyıldızını görmekle aynı seviyede. Karlı resimlerde Spil'e kar yokken tırmanıp sonra aniden kara yakalanma sonucu ortaya çıktı yani tamamen spontane macera. ((:

Ama 4 mevsimlik standart bir lastikle bile çok iyi diyebilirim, kar lastikleriyle araba gerçekten harika olur diye tahmin ediyorum. Ayrıca sizin kırmızı karlı bir ortamda çok daha fena durur. (:

GNSpower link' Alıntı:
Sn. TonyDanza kar lastiği kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim ama ne yazık ki ben kar lastiği kullanmadığım için hangisi daha iyi bilemiyorum. (:  Malum İzmir'de yaşadığım için bizim burada kar görme şansımız Halley kuyrukluyıldızını görmekle aynı seviyede. Karlı resimlerde Spil'e kar yokken tırmanıp sonra aniden kara yakalanma sonucu ortaya çıktı yani tamamen spontane macera. ((:

Ama 4 mevsimlik standart bir lastikle bile çok iyi diyebilirim, kar lastikleriyle araba gerçekten harika olur diye tahmin ediyorum. Ayrıca sizin kırmızı karlı bir ortamda çok daha fena durur. (:

Evet haklısınız olmazsa olmaz gibi kar lastiği, İzmir'de olmanız büyük şans bence Ankara'da epey yağıyor geçenlerde 4 gün kar altında kaldı çıkarmayı dahi düşünmedim lastik yok kayıp biryere vurmayalım diye. Bütçeyi ayarlayabilirsem lastikleri alıp bir kar macerasına da ben çıkarım belki  :)

TonyDanza link' Alıntı:
Evet haklısınız olmazsa olmaz gibi kar lastiği, İzmir'de olmanız büyük şans bence Ankara'da epey yağıyor geçenlerde 4 gün kar altında kaldı çıkarmayı dahi düşünmedim lastik yok kayıp biryere vurmayalım diye. Bütçeyi ayarlayabilirsem lastikleri alıp bir kar macerasına da ben çıkarım belki  :)

Ankara'da mecbur elbette, orada yağdı mı güzel yağıyor çünkü. Bende Ankara'nın karına özenirim hep, işte insan göremeyince istiyor keşke burda da olsa diye. (:

İnşallah alırsınız lastikleri kısa zamanda, sizinde kar macerasının fotoğraflarına bakarız. (:

hayırlı olsun.

Maşallah Allah kaza bela vermesin kırmızı göre çok gelir nazarlığını eksit etme  special_Yeah

Geri