Ynt: Scarlet
okkk bravoo Maşallah, kazasız belasız günlerde.
okkk bravoo Maşallah, kazasız belasız günlerde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gradient link' Alıntı:Hayirli olsun. Cok guzel. Cam filmi markasi ve kac numara ogrenebilir miyim?
GNSpower link' Alıntı:Arabanız çok güzel görünüyor gerçekten Allah kaza bela vermesin, maşallah.
TonyDanza link' Alıntı:Doğan bey teşekkür ediyorum sizin de kardaki fotolara bakmıştım doğal ortamında baya agresif görünüyor araba hangi kar lastiklerini kullanıyorsunuz acaba ve tavsiye eder misiniz?
GNSpower link' Alıntı:Sn. TonyDanza kar lastiği kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim ama ne yazık ki ben kar lastiği kullanmadığım için hangisi daha iyi bilemiyorum. Malum İzmir'de yaşadığım için bizim burada kar görme şansımız Halley kuyrukluyıldızını görmekle aynı seviyede. Karlı resimlerde Spil'e kar yokken tırmanıp sonra aniden kara yakalanma sonucu ortaya çıktı yani tamamen spontane macera. (
Ama 4 mevsimlik standart bir lastikle bile çok iyi diyebilirim, kar lastikleriyle araba gerçekten harika olur diye tahmin ediyorum. Ayrıca sizin kırmızı karlı bir ortamda çok daha fena durur.
TonyDanza link' Alıntı:Evet haklısınız olmazsa olmaz gibi kar lastiği, İzmir'de olmanız büyük şans bence Ankara'da epey yağıyor geçenlerde 4 gün kar altında kaldı çıkarmayı dahi düşünmedim lastik yok kayıp biryere vurmayalım diye. Bütçeyi ayarlayabilirsem lastikleri alıp bir kar macerasına da ben çıkarım belki