Scarlet :)

Ynt: Scarlet :)

Aracınız hayırlı olsun , kazasız belasız kullanırsınız inşallah
Yalnız avatardaki resim çok haşmetli göründü gözüme.Makyajlı kasada plakasız ön tampon görünüş olarak opc gibi

tomacco link' Alıntı:
thnxx

faruk_1977 link' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun , kazasız belasız kullanırsınız inşallah
Yalnız avatardaki resim çok haşmetli göründü gözüme.Makyajlı kasada plakasız ön tampon görünüş olarak opc gibi

Aynen hocam, ben de o plakasız halini ilk görünce dedim bu arabayı almalıyım :) epey değiştiriyo plaka tabi çekim açısı falan da önemli dikkat edersen normalde astra daha bi bombeli daha bi topik :) ama avatarda bi parça daha köşeli yayvan çıkmış genel olarak çok memununum ama görüntüsünden, makyaj yaramış kişisel fikrim  :)

Kırmızı makyajlı ya o kadar güzel gitmiş ki an itibariyle kırmızı almadığıma tekrar pişman oldum hayırlı olsun kardeşim  045thumbsup

makyajlı kasada plakasız ön tampon süper durmuş.o plakayı söktürüp aracın içine koysam mi diye düşündüm..

UnStabLe link' Alıntı:
Kırmızı makyajlı ya o kadar güzel gitmiş ki an itibariyle kırmızı almadığıma tekrar pişman oldum hayırlı olsun kardeşim  045thumbsup

Sağol kardeşim hiiç dert etme arabanın kendi güzel ne renk olursa olsun  :)

sallierim link' Alıntı:
makyajlı kasada plakasız ön tampon süper durmuş.o plakayı söktürüp aracın içine koysam mi diye düşündüm..

Aynı şeyi düşünüyorum  ;D

Araç kesinlikle çok güzel güle güle kullanın diyorum. Ama direksiyonuna bitiyorum arkadaş tombul tombul altıda opc :)

aracınız çok güzel güle güle kazasız belasız kullanın. ben bu araca komşumun 2010 kırmızı cosmosunda aşık olmuştum. sırf aynı renk olmasın diye beyaz aldım. şimdi kırmızı almadığıma pişman mı oluyorum ne  032questn

Bu kasaya kırmızı cok yakışıyor kazasız belasız kullan :)

Geri