Rubens'e ne yaptı öyle son yarışta ya? 10 sıra ceza değil F1'den atılması lazım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaptığı affedilir gibi değil, acizlik bu olsa gerek . Monaco'da benzer bir hareket daha yapmıştı, efsanelere bu tür hareketler yakışmıyor .Rubens'e ne yaptı öyle son yarışta ya? 10 sıra ceza değil F1'den atılması lazım...
Yapma Savaş abi. Bu tür savumalar herzaman var formula 1 de, hamiltonun petrov önünde zikzaklar çizerek yaptığı savunmaya ne diyeceğiz ozaman? ya weberin yaptığı savunmalara resmen kasap gbi biçti millleti. Fia yönetimi ve komserler taraflı kararlar vermeye devam ediyor. bu yarışta bir hata varsa o yarışla ilgili ceza verilir, bir sonrakinde 10 sıra geriye atmak ne saçma bir cezadır.Yaptığı affedilir gibi değil, acizlik bu olsa gerek . Monaco'da benzer bir hareket daha yapmıştı, efsanelere bu tür hareketler yakışmıyor .
Sana katılıyorum ilave olarakta zaten 3 yıl aradan sonra gelip herkesi geçmemi beklemek biraz fazla hayalperestlik olurdu diye kendi ifadesi var. Şuan kullandığı araç Buttun a göre dizayn edildi. yani schuminin sitiline uygun deği. artı zaten çok yavaş bir araç olarak kaldı ve güncellemeler hiçbir işe yaramadı. buna rağmen olur olmaz adamlarla kıyaslandı. yok takım arkadaşının gerisinde yok bilmem kime geçildi. yaw macaristanda weber mclarene bile tur bindirdi. böyle abuk subuk dengesizlikler oluyor motorsporlarında.Yanlış olan bir şey her zaman her yerde yanlış olarak değerlendirilse keşke o zaman lafımız olmaz lakin Weber'in Japonya'da Massa'ya yaptığı da cezasız kalmamalıydı.
Rubens'in kendi açıklamasını okudum "çılgın bu adam" diyordu, "başkası olsa ayağımı gazdan çeker sola yönelirdim ama bunu yapmak istemedim". Buradan şunu anlıyoruz ki Schumi'yi geçme aşkı, büyük bir kaza yapma riskinden baskın gelmiştir. Rubens'in zaten Ferrari ve Schumi ile ilgili olan her konuda ne kadar sivri konuştuğunu bilirsiniz. Demek oluyor ki gerçekten büyük bir kuyruk acısı var. Zaten söz konusu Schumi'yi geçmek ise her pilot ayrı bir motivasyona ve arzuya sahip oluyor gözünü karartıyor. Bu sezon örneklerini gördük, misal: Kubica Schumi Kanada gp.
Bu söylediklerim Schumi'nin yaptığını haklı gördüğüm anlamına mı geliyor, tabi ki hayır. Yaptığı şey çok riskliydi. Bir taraftar olarak sadece adil olunmasını istiyorum.
Bu sene grid çok güçlü, çok hızlı, sağlam, iddialı pilotlar var ( Bir Raikkonen eksik ). Bunları göre göre bile bile neredeyse yarı yaşındaki çocuklarla sırf yarışma arzusu için 3 senenin ardından dönmesi bu zorlukları göze alması müthiş bir şey bence, takdiri sonuna kadar hak ediyor.