Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haber Türk kanalının haberine göre Schumacher 2010 yılında mercedes ile pistlere geri dönecek.Bakalım bu ne kadar doğru çıkacak sezon başında göreceğiz
ben zaten son 2 yıldır izlemiyorum. çok sıkıcı durumlar başlamıştı.
hatta f1'in artık biteceği, zengin takımların ayrı bir yarış kuracağını bile duymuştum.
bence Schumacher'i F1'de kaybettikleri izleyici kitlesini geri getirebilmek için aldılar.
(iyi de yaptılar, bende artık izleyebilirim )
Ross brawnla harikalar yaratmışlardı daha önce. ferrarinin başarısınınn %51 i bu iki insana aitti. şimdi aynı ekiple yeniden bi araya geliyorlar. çok güçlü bir sponsorları var; petronas. araç rekabetci olursa özellikle yağmurlu havalarda Schumi sezonun ortasında şampiyonluğunu ilan eder.
Çok sevindim ben sabırsızlıkla bekliyorum sezonun açılmasını. umarım boynundaki sorun tamamen geçmiştir.
sumayer sezon ortası ağlaya ağlaya evine döner...
tecrübe bir yere kadar bu iş refleks işi nasıl 35 yaşındaki rüştü ile 28 yaşındaki rüştü arasında fark varsa sumayerle bugünkü gencler arasındada fark var.
massa alonso button top gibi oynayacaklar sumayerle.
hatta refleks ve takip testlerinden bile gecebileceğine inanmıyorum sadece f1 gündeme gelsin diye danışıklı dövüş durumları.
Bekleyip görelim . . .
Sık sık düzenlenen organizasyonlarda button vettel massa gibi isimleri geride bırakıyordu. Emin olmadığı şeyler olmasa girmezdi bana göre. Tabi nasıl sürekli birinci geldiginde 'f1 sıkıcı, bitti' gibi şeyler söyleniyorsa, birinci olamadıgı zamanlar da bir çok şey söylenecek, bu hiç değişmez.
Bekleyip görelim . . .
Sık sık düzenlenen organizasyonlarda button vettel massa gibi isimleri geride bırakıyordu. Emin olmadığı şeyler olmasa girmezdi bana göre. Tabi nasıl sürekli birinci geldiginde 'f1 sıkıcı, bitti' gibi şeyler söyleniyorsa, birinci olamadıgı zamanlar da bir çok şey söylenecek, bu hiç değişmez.
1. olması sadece onunla alakalı değildi, tamam mükemmel pilot inanılmaz yetenek hatta hakinen in lafı vardır.
her viraja ayrı teknikle giriyor onu geçmek çok zor diye ama işler öle olmuyor.
zaten ferrarinin adamı bi anda mercedese giriyorsa bu işin ucunda ecılstın denyosu vardır bakın daha sezon başlamadan nasılda bir sürü adam çekti dime yani çakal çok avlıyorlar insanları