Sedanıma kromlar nasıl olmuş?

Ynt: Sedanıma kromlar nasıl olmuş?

Bence çıtaların görüntüsü gayet güzel. O kadar belli olmuyor. Bu çıtalar özellikle koyu renk araçlarda sınıf atlatıyor, premium görüntüsü veriyor. Çıkartmayın derim, hem de hediyeymiş...
Ben de sonrada omsaline taktırdım, çok muntazam olmamakla birlikte memnunum ve aracın en gösteren parçası diyebilirim

sedan olunca kapı kollarına da krom yakışır dı hani  byee

cam filmlerim 2 numara ama keşke 1 numara yaptırsaydım gece biraz sıkıntı yaratıyor. Kapı kolları krom olsa çok abartılı olur gibi geldi bana  :) ama bilmiyorum ne dersiniz?

k
dali83 link' Alıntı:
cam filmlerim 2 numara ama keşke 1 numara yaptırsaydım gece biraz sıkıntı yaratıyor. Kapı kolları krom olsa çok abartılı olur gibi geldi bana  :) ama bilmiyorum ne dersiniz?
Kapı kromu çok yakışır bence özellikle sedanlara :)

dali83 link' Alıntı:
cam filmlerim 2 numara ama keşke 1 numara yaptırsaydım gece biraz sıkıntı yaratıyor. Kapı kolları krom olsa çok abartılı olur gibi geldi bana  :) ama bilmiyorum ne dersiniz?
Servistemi yaptırdınız ?Bende arkaya 2 öne 1 numara yaptırmayı düşünüyorum iyi oluyo :) greatt okkk

serviste yaptırdım . Dediğiniiz gibi önler 1 arkalar 2 olursa daha iyi olur.

dali83 link' Alıntı:
Bence yaptırın. Araç sedan olunca yakışır diye düşünüyorum  045thumbsup

Abiler Maraş sarpel 300 tl fiyat vermişti bize

kapi kollarina kromu yaptirmayin bence cok basit duruyor şahsi fikrim ben olsam yaptirmazdim

önce şu cam kromlarını bi tam olarak halledeyim :) ondan sonra kapı kollarını yapılmış bi araçta görüp karar vereceğim

Geri