şehrin yaramaz çocugu..!!

kadircan19

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
S.A arkadaşlar uzun süre yüksek motorlu araçlar 1.8-2.0-3.0 araçlar kullandım hayatımda ilk kez ekonomik bi araç 2008 OPEL CORSA 1.3CDTİ ESS.(BEYAZ) aldım araç görünüm olarak hoşuma gitti ilerleyen günlerde sizlerin yardımlarını isteyecem çünki aldıktan sonra uzun yola gittim araç bana hiç güvenlik hissi vermiyor..

ARAÇ TERCİHİNDE OPEL İN İSMİ İÇİN TERCİH ETTİM İNŞ. PİŞMAN OLMAM..

- Kadircan Kavacıklı
- Çorum
- Corsa

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayırlı olsun güle güle binin.Allah göstermesin bir kazada anlarsınız opelin farkını.Yani inşallah kazasız belasız kullanırsınız tabi fakat; ben nice kazalar gördüm opel gerçekten sağlam araç...

t.edrm biraz kötü başlangıç oldu inş pişman olmam

1.4 benzinli alsaydınız acilinden LPG taktırın yoksa ocağınıza incir ağacı diker derdim ama 1.3 Dizel almışsınız umarım yakıt konusunda üzmez sizi

Selam, o bindiğiniz 2.0 ve üstü araçlar muhtemelen C-D sınıfı araçlardı, Corsa dan onlardaki yol tutuşunu beklemek tabiki olmaz ama kendi sınıfındaki araçlara göre iyidir Corsa.

hoşgeldin kardeşim arabanda hayırlı uğurlu olsun güle güle bin.
bence pişman olmazsın opel den ama 1.8-2.0 -3.0 motor araçlara binmişsin bunlardan sonra 1.3 seni tatmin eder mi bilmiyorum.:D

biraz alım satımla ugraşmıştım c-d segmenti araçlarla ugraştım opelde sadece vectra 2.5cdx almıştım onuda balıkesirden alıp gelirken ankara yakınlarında elektronik sorun yaşamıştım binemeden sattım araç hakkında herhangi yorum yapamam kullanamadım.. yakıt konusu şimdilik ş.içi çok iyi geliyor. ama biraz hız konusu uzun yolda sorun gibi..

Corsa sınıfında hangi araca binerseniz binin size o güvenlik hissini vermez. hele üst segmentlere alışıksanız.

Yol tutuş için güzel br jant-lastik-yay kombinasyonu, perf için de güzel bir ECU sizi tatmin edecektir

Corsalardan sizi ancak 1.6 turbo benzin motorlu 192 beygirlik OPC modeli paklar ;) diğerlerinden hiç ama hiç performans bekleme benim eski sattigim 1.4 dizel 307 , 70 beygir olmasına karşın performansı bundan daha iyiydi çünkü turbo dizel motor vardı bunda turbo yok bisey yok basıyorsun gitmiyor

Ecu , mecu hikaye yani anlayacağın 1.3 bir motoru sıksan adam edemezsin

Sevgili kardeşim 1.3 ile çok mu uğraştın da bu kadar net ve kesin konuşabiliyorsun .?Daha 1 hafta önce 1.4 ün performansının mükemmelliğinden bahseden sen değilmiydin?Yazılım hakkında bilgin var mı?

Geri