şehrin yaramaz çocugu..!!

Sevgili kardeşim 1.3 ile çok mu uğraştın da bu kadar net ve kesin konuşabiliyorsun .?Daha 1 hafta önce 1.4 ün performansının mükemmelliğinden bahseden sen değilmiydin?Yazılım hakkında bilgin var mı?
uğur yine kopardı beni :D
benim eski corsa 1.3cdti dı. 146hp ye kadar çıkardık. 152hp de pofladı :D
gücün sınırı yok. almanyada manyaklar 350hp güc alıyorlar.:maden:

Aynen uğurdaki çelişkiyi çözemiyoruz forum ahalisi olarak, 1.3 cdti güç üretmiyo, 1.4 hdi uçuyo :D Bence uğur corsa daha iyi gider çünkü daha hafif, 307 daha iri cüsseli araç, corsaya bir yazılım uygulaması yapılır, olmadı turbo basıncını güvenli seviyeyi aşmayacak biçimde artırırız, ama bu sefer ekonomi amacını aşabilir bu yüzden bişey diyemiyorum, astra 1.3 cdti bile o kasayı kaldırıyosa corsa bence daha rahat yürür, bırakın da yürüsün be :D

uğur sen ne içiyon abem...
suriyeden afgandan gelenlerin kafası daha etkili heralde :D:D

1.3 chiple 90 bg yap bak bakalım nasıl uzuyor. benzinlidende çok iyi yakıt tasarrufu var...

arkadaşlar dedigimi anlamıyorsunuz ben araç kötü demiyorum ki fiyatına göre iyi bi araç degil diyorum..

Maşallah bir mesaj yazdık forumda ses getirmiş :D Kullanmama gerek yok eski 307 1.4 dizeldi zaten hantal olsun veya olmasın az buçuk bu motorlar aynı teknoloji ile üretiliyor siz tutturmuşsunuz bir chip diye , her araca chip atılacaksa fabrikadaki mühendisler neden o zaman orjinal olarak araçları chipli halde piyasaya sürmüyorlar ?

Evet benim arabam hantal kardeşim eski daha hantal dediğiniz 307 den daha daha hantal hatta , çünkü araçta turbo yok bişey yok susuz götürür susuz getirir misali bu araç böyle düz motorlu iken birşey beklememek lazım ama altını çize çize yazıyorum eğer ki arabamda turbo olsaydı şuan belki performans bakımından drag yarışlarına bile çıkabilirdim

Edit : Ben hiç bir yerde aracım şöyle performanslı böyle performanslı diye övmedim , dediğim şey bazı marka araçların modellerine göre hızlanması iyi ve daha atak olduğu yönünde olmuştur altı üstü 1.4 motor ne beklenebilirki ???

S.A arkadaşlar uzun süre yüksek motorlu araçlar 1.8-2.0-3.0 araçlar kullandım hayatımda ilk kez ekonomik bi araç 2008 OPEL CORSA 1.3CDTİ ESS.(BEYAZ) aldım araç görünüm olarak hoşuma gitti ilerleyen günlerde sizlerin yardımlarını isteyecem çünki aldıktan sonra uzun yola gittim araç bana hiç güvenlik hissi vermiyor..

ARAÇ TERCİHİNDE OPEL İN İSMİ İÇİN TERCİH ETTİM İNŞ. PİŞMAN OLMAM..

- Kadircan Kavacıklı
- Çorum
- Corsa

Aramıza hoşgeldiniz.

Geri