selam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurgfb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

onurgfb

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
merhaba arkadaslar bende aranıza yeni katıldım astra hb clasic dizel alarak aracım ayın 8 de gümrükte olucakmıs sanırım 15 i gibi teslim alırım vites konusunda karar vermem zor oldu manueli sectim umarım iyi yapmısımdır

hosgeldınız keyıflı forumlar , aracınız hayırlı olsun

Dizel ve manuel iyi bir seçim olmuş.Hoşgeldiniz iyi forumlar.

Hoşgeldin ortadoğu ve balkanların en yahşi sitesine :D

Çok doğru bir seçim.. Otomatik viteslerde astra H lerde cok sıkıntı olduğunu duyuyoruz..

hosgeldınız oncelıkle.aynı sekılde bende o dagıtımdakı aracları beklıyorum.ama sıze bır tavsıyemolacak.eger aracı anahtar teslım foyata aldıysanız yanı plaka vergı pul sıgorta, bı 15 gun daha bekleyın derım.zıra 2011 yılının tasıt pulunu bayıye odetmıs olursunuz boylelıkle.15ınde teslımalırsanız aralık 15 ocak 1 ıcın tasıt pulu odenır ve sız ocak ayında yaklasık 250 lıra pul parası odersınız.acelenız yoksa bekleyın derım

evet sene basında teslim almak daha mantıklı olur ama bayi gelir gelmez teslim etmek istiyecek bu arada fiyat 35200 e almıs oldum baya zorladım ama düşmediler daha fazla bide araclarda kartel koruma olmadan geliyormus bunun içinde 150 tl istiyorlar

aracın parasını yatırırsınız.boylelıkle bayı de otv yı 2010 yılında odemıs olur.sadece 1ocaktan sonra plaka ıslerı ıcın takıpcıye belgelerı verecek.sızde aracı gıdıp 5 ocakta alacaksınız.hemen alın demezler merak etmeyın.benım aracım 20 gun kalacak bayıde.

Geri