selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Secular
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: selamlar

Secular link' Alıntı:
1400 cc 140 Hp turbolu still paketli sport astra-j alıcaktım ancak vazgeçtim.Mübarek su gibi benzin içiyor :)

Sanırım kendime TSI motorlu araç alıcam gibi ...
Bence dizel alin

Dizel araçlar ekonomik ancak mazot kadar pis bir yakıt görmedim :) hele ki ülkemizde her akaryakıt istasyonunda farklı mazot bulunmasıda caba . Aslında astranın 10 lt benzin yakması sorun değil asıl sorun benzinin nerdeyse 5 tl olmasında :)

bulent_tnt link' Alıntı:
Dede yi bagladin herhalde  011zaa

Hahah :D
Bir o dede bir bu dede :D
Yok abi yaa simdikini satip ustune birikmis parami ekleyip 2010 filan 1.6 T Cosmo manuel alicam galiba

Secular link' Alıntı:
1400 cc 140 Hp turbolu still paketli sport astra-j alıcaktım ancak vazgeçtim.Mübarek su gibi benzin içiyor :)

Sanırım kendime TSI motorlu araç alıcam gibi ...

Tercih sizin ancak ayni paraya daha düsuk bir donanim almis olursunuz

Ayrica TSI motorlarin ömürleri çok uzun değil

Secular link' Alıntı:
Dizel araçlar ekonomik ancak mazot kadar pis bir yakıt görmedim :) hele ki ülkemizde her akaryakıt istasyonunda farklı mazot bulunmasıda caba . Aslında astranın 10 lt benzin yakması sorun değil asıl sorun benzinin nerdeyse 5 tl olmasında :)
Bencede oyle malesef benzin aldi basini gitti arac ne yapsin malum trafikte felc olunca yapacak birsey kalmiyor

ancak dizelinde pek ömrü kalmadı hele ki sadece mazota  emisyon vergisi denen melet uygulanmaya başlasın :)

Secular link' Alıntı:

Size LPG yolu görünüyor :)

alper63 link' Alıntı:
Hahah :D
Bir o dede bir bu dede :D
Yok abi yaa simdikini satip ustune birikmis parami ekleyip 2010 filan 1.6 T Cosmo manuel alicam galiba

Tercih sizin ancak ayni paraya daha düsuk bir donanim almis olursunuz

Ayrica TSI motorlarin ömürleri çok uzun değil
Hadi hayirlisi cosmo iyidir birde donanimlisini dusurursen ohhh

bulent_tnt link' Alıntı:
Hadi hayirlisi cosmo iyidir birde donanimlisini dusurursen ohhh
CD500 olsun yeter
Cyclone veya necvox un ses kalitesi pek iyi degilmis
Dinlemisligim yok ama yorumlar o yonde

Geri