Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
lpgde 250 kuruştan aşağı inmez, benzini boşwer söylemiyorum bile öğrenci adam benzinli araba kullanmaz bu devirde, ben dizele para yettiremiyorum da...
bence fazla olmadı, şehir içi 250 civarı yakar, 1.6 motor sonuçta. dur kalk yaparken bizim dizellerin anlık tüketimi 10-18 litre arası değişiyor bilen bilir. benzin daha da fazla yakar..
bence fazla olmadı, şehir içi 250 civarı yakar, 1.6 motor sonuçta. dur kalk yaparken bizim dizellerin anlık tüketimi 10-18 litre arası değişiyor bilen bilir. benzin daha da fazla yakar..
Umarım yakmaz Aslında çalışan bir insanın gözünde o kadar benzin tüketmiyor gibi geldi bana Beni lgg anca paklar ama Bu arada Tigra ya 3 gündür biniyorum şuan için memnunum Almaya niyeti olanlara duyrulur.
Umarım yakmaz Aslında çalışan bir insanın gözünde o kadar benzin tüketmiyor gibi geldi bana Beni lgg anca paklar ama Bu arada Tigra ya 3 gündür biniyorum şuan için memnunum Almaya niyeti olanlara duyrulur.
resim falan gönderirmisin bana iç ve dış olarak? konfor durumu nasıl, basınca iyi hızlanıyormu falan artı ve eksilerini çok merak ediyorum. bende 2.araç olarak tigra düşünüyordum ama civic aldım, pişman olmalımıyım olmamalımıyım bilmiyorum da
resim falan gönderirmisin bana iç ve dış olarak? konfor durumu nasıl, basınca iyi hızlanıyormu falan artı ve eksilerini çok merak ediyorum. bende 2.araç olarak tigra düşünüyordum ama civic aldım, pişman olmalımıyım olmamalımıyım bilmiyorum da
Daha resimlerini çekmedim inan Güzel bir yerde çekeyim diyorum ama geniş bir yere rastlıyamadım daha. Araba çok tok ama. Öle uçuyor diyemem ama yaşına ve motoruna göre gayet seri bir araç. 2000 ile 3000 devir arasında çok hoş bir sesi var sanki ayriyetten hava filtresi takılmış gibi. Önceki sahibi (ilk sahibi) deri kaplatmış içini ilk aldığında yetkili serviste. Döşemeler biraz eski. O yüzden resimler biraz soğutabilir sizi Konfor olarak gayet memnunum bir sıkıntı yok (en azından önde oturanlar için) Elektrikli ayna bile koymuşlar. Üzerinde fabrika çıkış philips teyb var. Entrasan bir şey yani. Aman aman bir benzin tüketimi de yok. Binilmiyecek araba değil yani. Günü birlik rahat kullıcalacak bir araç diye düşünüyorum. Renginden dolayı biraz fazla kirleniyor yada benim okul yolu sağolsun toz toprak ondan da olabilir. Aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. Saygılar.