Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O ledler çalıştığında çok ısınıyor. Dikkat ettiyseniz arkasında fan vardır. Kapağın kapanması bir dert kapanmaması bir dert. Kapanırsa havalandırma kafi olmayacağı için ledin ömrü çok uzun olmayacaktır. Açık kalması da bir süre sonra farın içinde tozlanmaya neden olacaktır. Farlarım mercekli olduğu için yakın zamanda ben de düşündüm lakin bu sebeplerden vazgeçtim.
Bir de afl+ ampulleri çok pahalıymış, onu öğrendim. Servis tek ampule 650 tl fiyat çekti, o da indirimli hali. Bizde d1s osram xenarc ampul varmış. Ben sanayiden ikisini 375 tl ye aldım. Orjinal osram. Renk konusunda tereddütlerim vardı ancak eskisi gibi oldu.. satıcı bana bu ledleri tavsiye etmedi, kendisi de sattığı halde. Üstelik pahalı da. İnşallah sizdekiler uzun ömürlü olur. Tecrübelerinizi paylaşırsanız istifade ederiz..
Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
O ledler çalıştığında çok ısınıyor. Dikkat ettiyseniz arkasında fan vardır. Kapağın kapanması bir dert kapanmaması bir dert. Kapanırsa havalandırma kafi olmayacağı için ledin ömrü çok uzun olmayacaktır. Açık kalması da bir süre sonra farın içinde tozlanmaya neden olacaktır.
Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi
Bir opel sever arkadasım taktırmıştı bir kaç sene evvel, ledin arkasında fan var dediğiniz gibi ilaveten matkapla 2 şer delik açmıştı far kapağına hava sirkülasyonu sağlasın diye.Herhangi bir sorun çıkmadığını söyledi.