semtunig'i nasıl bilirsiniz?

ogretmen0761

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
İstanbul Aksaray'da böyle bir dükkan varmış,aksesuar satan.Sahibinden com'da da dükkanı var.Yorumlara baktım hemen hemen herkes memnun alışverişten.İstanbul'la hiç alakam yok,o yüzden İstanbullular'a ve ordan alışveriş yapanlara danışmak istedim,Astra H ön tampon eki lazım da sipariş versem mi onu düşünüyorum.

Bende biliyorum duydugume göre iyi bi yer güvenilir msn adreside var bende . semtuning6@hotmail.com istersen ekle ogleden sonra açık oluyor.

bu sitenin üyesi galiba sahibi..

ben bi kere dükkanına girdim, iyi bi abi :) önünde bilgisayarı var aracın neyse ona ait ürünlerin fotosunu falan gösterir, 1 2 sene önceydi galiba her bir ek parça 100 lira falan demişti ama emin deilim, yani marşpiyel,spoiler falan gibi şeyler...

ben aracı orjinal haliyle muhafaza etmeye karar verdiğimden alışverişimiz olmadı, ama yılların sem tuningi , alışverişte sıkıntı olcağını sanmam

iyidir iyidir Sem Tunning

bende tampon ekı sıparis verıcem ordan kısmetse

opc yan marşpiyell aldım elimde kırmızı var birisi sipariş verdi snra almadı dedi onları verdi bana hemen erdimrlere bıraktığımda arabayı almaya gttiğimde çok uraştık marşpiyeller sorunlyudu dediler şu anda bi sıkıntısı yok fakat

sem tuning sahibi mustafa iyi adamdır, güvenilirdir.benim alısverisim oldu.angel+bodykit sem'den

mustafa abi iyidir problem yaşamazsınız...

irmscher isterseniz bende var...

mustafa abiden astram için body kit aldım ve önceki aracım içinde marşpiyel aldım bir problem yaşamadım marşpiyellerin yerine oturması biraz problem yaratabiliyor bunun dışında hiçbir problem yok

mustafa abı ıyıdır halen göruşmekteyım bursadan cok sıpariş verdım sorun yaşamadım sagolsun

Geri