Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
goxb link' Alıntı:Hakan Bey'in deneme videosuna bakarsanız 14 saniyenin üzerinde olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz.
ulaştığınız değerler oldukça etkileyici. sn.drwawerunner'in denemesinden sonra en etkileyici (sıra olarak) ikinci deneme. en yakın zamanda fotoğraf ve videolarınızı paylaşmanızı tüm dizelciler olarak bekliyoruz..warlordares link' Alıntı:
Deneme(1.4t sahibi arkadaşlar buraları dikkatle okusunlar bence)(bunların kayıtları yok nedeni ise hazırlıksız yakalandığımdır, yeni geldim Uşak'a hemen servise gittim o yüzden hazırlanmamıştım ve böyle bir test yapacağımızı bilmiyordum)
Deneme yeri: Uşak Ankara çıkışı Banaz yolu double yolu...
1. Araç 0-100 km ye 11.5 sn gibi bir sürede çıktı.
2. Aracın maksimum sürati 215 km/sa(5. vites düz yol)
3. Aracın 4. vites maksimumn hızı yokuş yukarı %5 eğimde 145km/sa, düz yolda ise 185km/sa-5000 devir.
ulaştığınız değerler oldukça etkileyici. sn.drwawerunner'in denemesinden sonra en etkileyici (sıra olarak) ikinci deneme. en yakın zamanda fotoğraf ve videolarınızı paylaşmanızı tüm dizelciler olarak bekliyoruz..ercub link' Alıntı:[quote author=warlordares link=topic=1132.msg23786#msg23786 date=1302190074]
Deneme(1.4t sahibi arkadaşlar buraları dikkatle okusunlar bence)(bunların kayıtları yok nedeni ise hazırlıksız yakalandığımdır, yeni geldim Uşak'a hemen servise gittim o yüzden hazırlanmamıştım ve böyle bir test yapacağımızı bilmiyordum)
Deneme yeri: Uşak Ankara çıkışı Banaz yolu double yolu...
1. Araç 0-100 km ye 11.5 sn gibi bir sürede çıktı.
2. Aracın maksimum sürati 215 km/sa(5. vites düz yol)
3. Aracın 4. vites maksimumn hızı yokuş yukarı %5 eğimde 145km/sa, düz yolda ise 185km/sa-5000 devir.
goxb link' Alıntı:Opel testleri yapıpı kitapçığa 14.7 sn derken demek ki bizim gibi acemi şöförleri kullanmış 011zaa . Allahtan Fiat Bravonuz yok, 120 Hp 300 Nm tork. 6 saniyede falan çıkarsınız dizel ustalığınızla.
warlordares link' Alıntı:evet yazdıklarınız böyle... Ancak ben bile bu kadar performans beklemiyordum.. Hatta ben 140 km ye çıktığım zaman aracı 5. viteste kullanıyyordun... Servis elemanı arabanın açılması gerekiyor diyerek uyardı ve aracı 4. vitese almamı söyledi... o andan sonra başladı zaten... araç yokuş yukarı çıkarken tamıtamına 145 km de çıkış yaptı... sonrasında ise 185 km yi vurdu ve eleman o anda dedi ki bu aslında 200 km/sa kadar çıkar... Ama bundan sonra arabayı bağırtmanın anlamı yoktur.. Kaldı ki 5000 devirdeyiz...zaten 6000 devir göstergesi.. ve 5. vitese atarak 215'e ulaştık ve iş bitti... ben ise bu kadar performans beklemediğim aracı daha fazla sevdim...