Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
akın link' Alıntı:evet hocam diyorum ya bu araba ile basmassan iananılmaz az yakar basmayınca şehir içi dışı karışık 4,3 bile yaptım !
onunda resmini koyarım
öncelikle yazdığım mesajdan dolayı sizi yalancılıkla suçladığımı düşündürdüysem özür dilemek ve böyle bir niyetimin olmadığını kesinlikle belirtmek isterim. ikinci olarak da drwaverunner'a misilleme yaptığınızı değil de, forumda bolca vakit geçirip az yazan biri olarak, ortamda etki anlamında hüsnü beyin denemesine eşdeğer bir test olduğunu belirtmek istedim. bir sonraki denemede eklerim dediğiniz fotoğraflar ve videolar için afakiliği kaldırmak adına forumda daha somut daha etkili olacağını düşünmüştüm açıkçası.. "size inanmadım, hadi ispatla bakayım bize" diye bir düşünce ile kesinlikle değil..henüz üç aylık dizel kullanıcısıyım ve mevcut istanbul trafiğinde 1oo km ve üstü süratlere çıkabildiğim anlarda mutlu olan biri olarak aracımın limitlerinin, bilindiğinden daha üst düzeyde olduğunu bilmek bile beni sevindirir denemek için fırsat kollamama sebep olur. yanlış anlaşıldıysam tekrar özür dilerim, arkadaş olarak nitelendirdiğiniz için ise ayrıca teşekkür ederim..warlordares link' Alıntı:teşekkür ederim sağolun... Bu arada bu değerleri az önce elde ettim. yani servisten saat 6 da geldim.. saat 5:30 de bu deneyi yaptık...Forumda kişiler farklı farklı kullanım stillerine sahipler... Daha önceden de söyledim... dizel araç kullanıcısıyım ve dizel araç nasıl kullanılır biliyorum.. Servis elemanı hatalarımı hemen anlattı... örneğin direksiyon konusunda dikkatsiz davrandım hemen bunu söyledi ama diğer şeylerde problem olmadı... .... Kimseyle yarışmak kapışmak gibi bir derdim yok... buradaki değerler az önce kendi gözlerimde gördüğüm değerlerdir... Yalana ihticayım yok anlayacağınız ... ama insanlara bir türlü anlatamadım önemli olan araç değil kullanımdır...diye sayın arkadaşım
öncelikle yazdığım mesajdan dolayı sizi yalancılıkla suçladığımı düşündürdüysem özür dilemek ve böyle bir niyetimin olmadığını kesinlikle belirtmek isterim. ikinci olarak da drwaverunner'a misilleme yaptığınızı değil de, forumda bolca vakit geçirip az yazan biri olarak, ortamda etki anlamında hüsnü beyin denemesine eşdeğer bir test olduğunu belirtmek istedim. bir sonraki denemede eklerim dediğiniz fotoğraflar ve videolar için afakiliği kaldırmak adına forumda daha somut daha etkili olacağını düşünmüştüm açıkçası.. "size inanmadım, hadi ispatla bakayım bize" diye bir düşünce ile kesinlikle değil..henüz üç aylık dizel kullanıcısıyım ve mevcut istanbul trafiğinde 1oo km ve üstü süratlere çıkabildiğim anlarda mutlu olan biri olarak aracımın limitlerinin, bilindiğinden daha üst düzeyde olduğunu bilmek bile beni sevindirir denemek için fırsat kollamama sebep olur. yanlış anlaşıldıysam tekrar özür dilerim, arkadaş olarak nitelendirdiğiniz için ise ayrıca teşekkür ederim..ercub link' Alıntı:[quote author=warlordares link=topic=1132.msg23808#msg23808 date=1302192880]
teşekkür ederim sağolun... Bu arada bu değerleri az önce elde ettim. yani servisten saat 6 da geldim.. saat 5:30 de bu deneyi yaptık...Forumda kişiler farklı farklı kullanım stillerine sahipler... Daha önceden de söyledim... dizel araç kullanıcısıyım ve dizel araç nasıl kullanılır biliyorum.. Servis elemanı hatalarımı hemen anlattı... örneğin direksiyon konusunda dikkatsiz davrandım hemen bunu söyledi ama diğer şeylerde problem olmadı... .... Kimseyle yarışmak kapışmak gibi bir derdim yok... buradaki değerler az önce kendi gözlerimde gördüğüm değerlerdir... Yalana ihticayım yok anlayacağınız ... ama insanlara bir türlü anlatamadım önemli olan araç değil kullanımdır...diye sayın arkadaşım
forumda dengesiz insanlar da var... ne zaman ne diyecekleri belli olmuyor... [/quote]warlordares link' Alıntı:[quote author=warlordares link=topic=1132.msg23808#msg23808 date=1302192880]
forumda dengesiz insanlar da var... ne zaman ne diyecekleri belli olmuyor... [/quote]bahadirusta link' Alıntı:[quote author=warlordares link=topic=1132.msg24268#msg24268 date=1302274341]
[quote author=warlordares link=topic=1132.msg23808#msg23808 date=1302192880]
HaKaN link' Alıntı:en güzeli 120 ye sabitlemek çok uzun değilse mesafe hem motoru kasmadan hem de orta ekonomi ve orta hızda gitmek
170-180 leri çok nadir deneme amançlı kullanıyorum yoksa ne gerek var bu kadar yaksın ve zorlansın araç