servis yolu gözüktü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: servis yolu gözüktü

Servislerin piyasaya oranla çok daha fazla ücret almaları sadece opelde değil tüm markalarda var. Garanti iyi bi şey mi kötü bir şey mi tartışılır?

REC link' Alıntı:
Geçmiş olsun Ulaş abi. Bobin ya da buji ile alakalı olabilir mi?

Buji bana da mantıklı geliyor 4nden 1i yerinden hafif çıksa araba beşik gibi sallanıyor kayınpederimin kartalında başımıza gelmişti

Az önce arza tespit edilip tamir edildi,ateşleme bobini arızalanmış onunla birlikte bujiler de değişti, hepsi 760 tl ye halloldu.

ulas79 link' Alıntı:
Az önce arza tespit edilip tamir edildi,ateşleme bobini arızalanmış onunla birlikte bujiler de değişti, hepsi 760 tl ye halloldu.

geçmiş olsun abi

aracı nereye götürdün Surtaş'a mı bizim Kuşadası sanayisine mi? birde çekici kaç tl aldı?

ozgun88 link' Alıntı:
geçmiş olsun abi

aracı nereye götürdün Surtaş'a mı bizim Kuşadası sanayisine mi? birde çekici kaç tl aldı?
Surtaşta yaptırdım 760 tl ye Hakan.

ulas79 link' Alıntı:
Surtaşta yaptırdım 760 tl ye Hakan.

tekrardan geçmiş olsun abi.

yazın kısmetse beraber bi gidelim abi Aydın surtaş'a babamın aracının bakımı birde kronik sesleri var

benimde kaliperler tıkırdamaya başladı sanki şoför kapısı açık gibi hissediyorum bozuk yolda.ya surtaş a ya da burda dışarda özele yaptırcam (120tl dediler özelde 80 tornacı + 40 işçilik)

ozgun88 link' Alıntı:
tekrardan geçmiş olsun abi.

yazın kısmetse beraber bi gidelim abi Aydın surtaş'a babamın aracının bakımı birde kronik sesleri var

benimde kaliperler tıkırdamaya başladı sanki şoför kapısı açık gibi hissediyorum bozuk yolda.ya surtaş a ya da burda dışarda özele yaptırcam (120tl dediler özelde 80 tornacı + 40 işçilik)
Sen hele yazın bi gel gerisi kolay :)

ulas79 link' Alıntı:
Sağolun arkadaşlar, şu an çekici ile servis yolundayız hakkımda hayırlısı.

Geçmiş olsun adamım, servisin yamuk taktığı bobin kafaları yüzünden benzer sorun yaşamış ve sorunlu bobini Doğan la ikimiz ifade etmiştik hatırlarsan  ;)

Ulaş geçmiş olsun, inşallah uzunca bir süres sıkıntısız kullanırsın arabayı. Giden en az 3 hatırı sayılır mangal parasına da üzülmedim değil ama. ((:

Geri