Ynt: servis yolu gözüktü
çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun general_Pray
çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun general_Pray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sağolasın Tolga senin konuyu hatırlıyorum ama benim bobinler baya fit duruyordu ama içten pazarlıklı çıktılar bujileri çıkartınca sadece biri temizdi diğerleri kararmış yani bobin beyni gitmiş ve ateşleme sırasını karıştırır olmuş.Tolga KARACA link' Alıntı:Geçmiş olsun adamım, servisin yamuk taktığı bobin kafaları yüzünden benzer sorun yaşamış ve sorunlu bobini Doğan la ikimiz ifade etmiştik hatırlarsan
valla sorma Doğan o mangallık parasına üzülüyorumGNSpower link' Alıntı:Ulaş geçmiş olsun, inşallah uzunca bir süres sıkıntısız kullanırsın arabayı. Giden en az 3 hatırı sayılır mangal parasına da üzülmedim değil ama. (
yok aslen balıkesirliyimilker öztürk link' Alıntı:Geçmiş olsun ,Kuşadasının yerlisimisiniz?
eyvallah çok sağolharunhoca link' Alıntı:çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun general_Pray
bobin cortlamış araç ondan sarsıntılı çalışıyormuş.spitemre link' Alıntı:Abi geçmiş olsun sorun bulundmu nedenmiş??
ulas79 link' Alıntı:Az önce arza tespit edilip tamir edildi,ateşleme bobini arızalanmış onunla birlikte bujiler de değişti, hepsi 760 tl ye halloldu.
valla ben piston mu gitti diye bile düşündüm çünkü bildiğin araç yerinde dans ediyordu çalışırken.OGOKTAS link' Alıntı:Ulas tekrar gecmis olsun, 760TL az degilmis ama insan beterini de dusununce buna da sukur diyor
Boyle durumlarda kendimizi en kotuye hazirlayinca bu rakam teseli gibi geliyor.ulas79 link' Alıntı:valla ben piston mu gitti diye bile düşündüm çünkü bildiğin araç yerinde dans ediyordu çalışırken.
aynen öyleOGOKTAS link' Alıntı:Boyle durumlarda kendimizi en kotuye hazirlayinca bu rakam teseli gibi geliyor.