servis yolu gözüktü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt:

yavuzozkan link' Alıntı:
O arkadasa sordun mu herhangi bir yere dokundurma olmuş mu? Aynı sorun volkan in arabada da var ama senin anlattığın kadar fazla değil.
Onu bende bilmiyorum abi de bir yere dokunmamış araba yolda olmuş sanıyorum ne olduğuna dair bir fikrim yok emirdağ akşehir yolu bozuk o arada olmuş kamyon sollarken 120 130 km hızlara rahat çıkıyor fakat sıkıntı gaza fazla basınca 3. vitesten sonra 4500 devir bandı üzerinde başlıyor

Ynt:

Servislerin durumu çok vahim umarım anlayan bir servis bulursun. Konya da biz soruna çözüm bulamadık. Afyon da durum nasıl olur bilemiyorum. Geçmiş olsun.

Ynt:

yavuzozkan link' Alıntı:
Servislerin durumu çok vahim umarım anlayan bir servis bulursun. Konya da biz soruna çözüm bulamadık. Afyon da durum nasıl olur bilemiyorum. Geçmiş olsun.
sağol allah razı olsun abim bu ara başıma gelmeyen kalmadı yarın müsait bir zamanda forumda paylaşacağım olanları afyon daki servisin baya bir ünü var kötü diye  005hihih inş bir çözüm bulunur

Ynt: servis yolu gözüktü

sorun halen devam ediyor arabayı bugün sakin kullanıyorum nöbetçi olduğum için yarın götürcem inş servise konu hakkında  bi bilgisi olan var mı

Ynt: Ynt: Ynt: servis yolu gözüktü

UnStabLe link' Alıntı:
sorun halen devam ediyor arabayı bugün sakin kullanıyorum nöbetçi olduğum için yarın götürcem inş servise konu hakkında  bi bilgisi olan var mı
Benzer sıkıntı bendede forumda bi arkadaşda da olmuştu. Ama benim sıkıntım bakım yapan ustanın ateşleme bobininin lastiğini yırtmasından kaynaklanmıştı. Yırtık yerden elektrik kaçağı olduğundan esp servis yazısı çıkıyor ve motor arıza ışığı yanıyordu. Bunlar olduğundada gaz yememe tekleme oluyordu özellikle 3 viteste. Bilgisayarda ateşleme arızası çıkmıştı. Yırtılan parça değişince sorun halloldu. Umarım sizinkiside basit bir şeydir.

yavuz abi volkanın aracının sorunu ne tam olarak

ulaş abim 700 küsüre yaptırmış bende yaptırdım bugün 900 tl masraf çıktı bobinler ünite ile birlikte değiti bujiler değişti su an sıkıntı yok şükür 900 çok mu bilmiyorumama güzel ilgilendiler ondan ziyade bir sorum var bujiler değişecekti 30000 de şimdi 26 bin de araç 60 bine kadar gider mi ki bu bujiler

UnStabLe link' Alıntı:
ulaş abim 700 küsüre yaptırmış bende yaptırdım bugün 900 tl masraf çıktı bobinler ünite ile birlikte değiti bujiler değişti su an sıkıntı yok şükür 900 çok mu bilmiyorumama güzel ilgilendiler ondan ziyade bir sorum var bujiler değişecekti 30000 de şimdi 26 bin de araç 60 bine kadar gider mi ki bu bujiler

öncelikle geçmiş olsun... umarım sorun tekrarlamaz. gerçekten sinir bozucu bir durum olsa gerek önem verdiğin bir şeyi birine emanet edip de böyle geri almak... sinir eder adamı gerçekten.

ama merak ettiğim bir durum var, aracınız gördüğüm kadarıyla 2013 model yani garantiniz devam ediyor. Neden ücret talep ettiler?

UnStabLe link' Alıntı:
Geçmiş olsun fiyat biraz fazla, bujileri 30000 de değiştirmene gerek yok artık 60000 bine kadar gider bu bujiler.

chiv link' Alıntı:
öncelikle geçmiş olsun... umarım sorun tekrarlamaz. gerçekten sinir bozucu bir durum olsa gerek önem verdiğin bir şeyi birine emanet edip de böyle geri almak... sinir eder adamı gerçekten.

ama merak ettiğim bir durum var, aracınız gördüğüm kadarıyla 2013 model yani garantiniz devam ediyor. Neden ücret talep ettiler?
opelin böylesine embesil bir durumu var ön camda kırıldığındada aynı şeyi yaptılar diyor ki 5000 km falan olsa eyv yaparız kardeşim ama 25 bin km yi geçmiş bu garantiye girmez diyor 2 yıl garanti neyi kapsıyor bilmiyorum açıkcası umarım garantiye gerçekten girmiyordur çünki o kadar zor zaman geçirdim ki bu ara hem maddi hem manevi açıdan  :(

Geri