servis yolu gözüktü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: servis yolu gözüktü

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ulaş zaten yanlış takılan bobin yüzünden kararan 4. buji aklıma takılıyordu senin bu sorundan sonra "hadi değişeyim gitsin" dedim, tanesi 32 liradan 4 yeni buji sipariş ettim.

4. buji kararmıştı ama ince zımparayla temizleyip geri takmıştım bakalım bujilerin hepsi yenilenince ateşleme kalitesi artacak mı?

1.6T ve 1.4T ların bujileri diğerlerinden pahalı bu arada.
Baya fark edecek ve hissedeceksin,fiyat olarak bizim bujiler pahalı 140 tl idi serviste 4 tanesi.

ulas79 link' Alıntı:
Baya fark edecek ve hissedeceksin,fiyat olarak bizim bujiler pahalı 140 tl idi serviste 4 tanesi.

inşallah  greatt

Geçmiş olsun sorununuzun kısa sürede çözülmesine sevindim  :) Bobin arızasından esp uyarısı vermesi ne alakaymış sorsaydınız 023hm

geçmiş olsun abi.bu bobinler neden astrada hata veriyor sürekli?

Tolga KARACA link' Alıntı:
Ulaş zaten yanlış takılan bobin yüzünden kararan 4. buji aklıma takılıyordu senin bu sorundan sonra "hadi değişeyim gitsin" dedim, tanesi 32 liradan 4 yeni buji sipariş ettim.

4. buji kararmıştı ama ince zımparayla temizleyip geri takmıştım bakalım bujilerin hepsi yenilenince ateşleme kalitesi artacak mı?

1.6T ve 1.4T ların bujileri diğerlerinden pahalı bu arada.
Gün geçmiyor ki turbo'ların bir parçası diğerlerinden daha ucuz çıkmasın :-(

niko22 link' Alıntı:
Geçmiş olsun sorununuzun kısa sürede çözülmesine sevindim  :) Bobin arızasından esp uyarısı vermesi ne alakaymış sorsaydınız 023hm
Tork ta düşüş olduğundan esp sensörü yanılıp arıza olarak algılamış.
sallierim link' Alıntı:
geçmiş olsun abi.bu bobinler neden astrada hata veriyor sürekli?
Parçanın kendisi sıkıntılı galiba.

Servisler nasıl hata yapabiliyor anlamıyorum zaten her şey b.sayar kontrolü ile.

Sevgili abilerim değerli kardeşlerim yurt dışından bugün geldiim yoğun ve yorucu bir tatilin ardından arkadaşıma emanet bıraktığım aracımı aldım arkadaş aracın yolda 5. viteste sollama yaparken titreme yaptığını ve esp motor arızası uyarısı yakıp durduğunu sonra stop edip çalıştırdığında düzeldiğini söyledi akşam kendim bizzat denedim 1. 2. vites normal 3. vitesde 80- 90 larda gaza basınca titremeye başlıyor esp servis uyarısı motor arıza lambası veriyor sıkıştırınca bu oluyor sorun ne bilmiyorum ve aşırı sinir bozucu böyle emanet teslim almak.

Ynt:

O arkadasa sordun mu herhangi bir yere dokundurma olmuş mu? Aynı sorun volkan in arabada da var ama senin anlattığın kadar fazla değil.

UnStabLe link' Alıntı:
Sevgili abilerim değerli kardeşlerim yurt dışından bugün geldiim yoğun ve yorucu bir tatilin ardından arkadaşıma emanet bıraktığım aracımı aldım arkadaş aracın yolda 5. viteste sollama yaparken titreme yaptığını ve esp motor arızası uyarısı yakıp durduğunu sonra stop edip çalıştırdığında düzeldiğini söyledi akşam kendim bizzat denedim 1. 2. vites normal 3. vitesde 80- 90 larda gaza basınca titremeye başlıyor esp servis uyarısı motor arıza lambası veriyor sıkıştırınca bu oluyor sorun ne bilmiyorum ve aşırı sinir bozucu böyle emanet teslim almak.

Çukura falan sert girmişse sensörler oynamıştır diye tahmin ediyorum. Araç kontrollü sürüş moduna geçiyor. 90'ı zor geçiyor 5. viteste...

Geri